Nukenvaunut

Sivu 1 / 1

Nukenvaunut - Lekmer.fi

Edulliset nukenvaunut kuuluvat lasten suosikkileluihin. Pienet jäljittelevät mielellään vanhempiensa puuhia, joten työntäessäsi pikkusisarusta vaunuissa haluaa isompi lapsi totta kai tehdä samoin. Oikeiden lastenvaunujen pienikokoisessa kopiossa nukkevauva matkaa turvallisesti ja tyylillä. Verkkokaupastamme osoitteessa Lekmer.fi löydät suuren valikoiman erilaisia nukenvaunuja.

Monista eri malleista löydät varmasti mieleiset vaunut. Ehkä lapsen toiveissa on perinteiset, vintagetyyliset vaunut? Tai kenties sittenkin modernit vaunut, jotka ovat kuin oikeat vaunut minikoossa. Meiltä löydät monen tyyliset ja malliset vaunut, niin perinteiset puiset nukenvaunut kuin modernit, metallista ja kankaasta valmistetut nukenvaunut ja -rattaat. Osassa vaunuja on kallistettava istuin, joten nukke voi matkata vaunuissa joko istuen tai maaten. Meiltä löydät myös näppärän kokoiset nukenrattaat, joissa nukke istuu turvallisesti valjaissa. Mikä malli lastasi viehättääkin, meiltä löydät taatusti jokaiselle jotakin.

Leikki on tärkeä osa lapsuutta ja lapsen kehitystä. Me Lekmerillä haluamme kannustaa lapsia leikkiin ja tarjoamme laajan valikoiman erilaisia nukenvaunuja moneen tyyliin ja makuun. Jos etsit juoksurattaita nukelle, löydät ne meiltä. Meiltä saat myös kolmipyöräiset nukenvaunut aidontuntuiseen leikkiin. Kokoontaitettavat nukenvaunut on helppo ottaa mukaan matkalle. Meiltä löydät myös perinteiset puiset nukenvaunut, eri malleja ja värejä. Tukevat ja kestävät puiset vaunut toimivat hyvin myös taaperokärrynä kävelemään opettelevalle lapselle.

Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät suuren valikoiman Stoy nukenvaunuja. Valitse eri malleista ja väreistä oma suosikkisi. Istahda tietokoneen ääreen ja tutustu rauhassa valikoimaan yhdessä lapsesi kanssa.