Vauvanuket

Sivu 1 / 1

Vauvanuket - Lekmer.fi

Lasten mielestä on leppoisaa leikkiä erilaisilla nukeilla. Jotkin nuket nousevat ylitse muiden ja pääsevät suosikeiksi. Nuket saavat lapset tunnistamaan itsensä omassa elämässään. Jos lapsesi mielellään kylpee ammeessa, kuten useimmat lapset, hieno kylpytakkiin puettu, nallekorvainen kylpynukke sopii ehkä kaikkein parhaiten?

On käytännöllistä, jos nuken ulkonäköä voi muokata säännöllisesti. Tämä käy tietysti helpoimmin vaihtamalla nuken vaatteita. Silloin lapset pitävät nukkea kiinnostavana pidemmän aikaa, kuin jos nukke näyttäisi aina samalta. Eri satuhahmoihin pohjautuvat nuket ovat usein erityisen pidettyjä. Maailman vahvin tyttö Peppi on lapsille tuttu hahmo kaikissa pohjoismaissa. Hieno Peppi-nukke on aina arvostettu leikkikaveri, joka sopii myös erinomaisesti pieneksi lahjaksi pienelle lapselle, josta pidät kovasti.

Kansainvälisesti tunnettu valokuvaaja Anne Geddes on kuvannut lapsia ympäri maailman. Hänet tunnetaan tavastaan pukea lapset suloisiin naamiaisasuihin, usein eläin- ja luontoteemalla. Nyt sinäkin voit hankkia Anne Geddes -nuken, joka on kopio hänen valokuvistaan. Se on tavallisesti pehmeä nukke, joka on kuin tavanomaisen nuken ja nallekarhun välimuoto. Hieman isommalle lapselle sopii ehkä meikkinukke. Lasten mielestä on puhuttelevaa, kun leikkivälineiden ulkonäköä voidaan muuttaa, ja siksi nukke, jota saa meikata, on tietysti loistava tapa toteuttaa tämä.

Kun haet lapsellesi uutta nukkea, tervetuloa tutustumaan Lekmer.fi-verkkokaupan valikoimaan. Meillä on paljon erilaisia nukkeja kaikille lapsille, joka makuun. Tilaa nukke netistä - nopea toimitus.