Nuket & nukkekodit

Yhdestä asiasta me Lekmer.fi:ssä olemme varmoja: lapset rakastavat leikkiä nukeilla! Nukeilla leikkivät niin tytöt kuin pojatkin. Suurin eri on siinä, minkälaisia nukkeja ja tarvikkeita he haluavat. Jotkut lapset rakastavat pelottavia Monster High -tyttöjä, toiset rakastavat vauvanukkejen hoitamista. Tarvikkeita, joilla voi luoda leikkiin uusia ulottuvuuksia, tarjoaa tietenkin Lekmer.fi. Saatavilla on mm. erilaisia tarvikkeita nukkekoteihin, vaatteita ja kuljetusvälineitä.

Nukkebrändejä ovat mm. Baby Annabell, Baby Born, Baby so Real, Barbie, Bratz Forever Diamondz, Dora, Disney Princess, Hannah Montana, High School Musical, Teletapit, Unelmatarha, Winx, Trollit ja Real Loving Baby.

Jälleen voimme taata, että löydät leikkikaluja omasta lapsuudestasi, joita myös lapsesi rakastavat sekä jotain aivan uutta.

Klikkaa ja tee löytöjä!
Sivu 2 / 10

Nuket & nukkekodit - Lekmer.fi

Lapset ovat aina leikkineet nukeilla. Jossain vaiheessa jokaisella lapsella herää tarve hoivata, ja mikä olisikaan parempi kohde hoitamiselle kuin oma nukkevauva.

Meiltä löydät suuren valikoiman nukkeja ja nukentarvikkeita, aina pienille lapsille sopivista pehmeistä nukeista ja Dora-nukeista isommille nukkefaneille suunnattuihin Monster High -nukkeihin.

Tarvikkeet ja toiminnot tekevät nuken

Suosituimmissa nukeissa on usein erilaisia toimintoja, joiden ansiosta nukke käyttäytyy oikean vauvan tavoin. Toiminnon ei tarvitse olla kovinkaan ihmeellinen, jotta nukke on lapsen silmissä kuin oikea. Se voi esimerkiksi sulkea silmänsä makuulle asetettaessa.

Uudemmat nuket osaavat tehdä paljon muutakin. Chou-Chou Learn To Walk -nukke osaa esimerkiksi kävellä ja ryömiä nukkeäidin avustuksella. Ellei nukkea auteta, se kaatuu ja alkaa itkeä. Perinteinen leikkikalu nykyaikaisin hienouksin!

Tavallinenkin nukke tuntuu ”oikeammalta”, jos sillä on erilaisia vaatteita ja vaikkapa aidonnäköiset nukenvaunut.

Lekmerin nukkevalikoima

Lekmeriltä löydät monenlaiset nuket sekä nukensängyt, nukenvaatteet ja nukentarvikkeet. Valikoimassamme on kylpynukkeja, istuvia nukkeja, ryömiviä nukkeja, puhuvia nukkeja ja pehmeävartaloisia nukkeja.

Eikä tässä vielä kaikki. Verkkokaupastamme löydät monet eri suosikkimerkit ja -sarjat, mm. Baby Annabell, Baby Born, Baby so Real, Barbie, Bratz Forever Diamonds, Dora, Disney Princess, Hannah Montana, High School Musical, Teletapit, Unelmatarha, Winx, Onnenpeikot ja Real Loving Baby.

Tutustu myös nukkekoteihimme ja nukkekodin tarvikkeisiimme. Nukkekoti asukkaineen ja huonekaluineen on täydellinen lahja, johon ihastuvat kaikki!

Keinuhevoset

Jotkut lelut eivät koskaan vanhene. Keppi- ja keinuhevoset ovat ajattomia klassikoita, jotka ihastuttavat yhä uusia sukupolvia. Mutta klassikotkin kehittyvät, ja tämän päivän leluratsut ovat erilaisia kuin ne, joilla äitisi tai isoäitisi ratsasti aikoinaan.

Tutustu valikoimaamme ja valitse laadukas, parhaimmillaan käsityönä tehty lahja. Keppi- ja keinuhevoset sopivat hyvin pienillekin lapsille aina siitä lähtien kun lapsi on oppinut kävelemään ja ne kehittävät oivallisella tavalla koordinaatiota, kuntoa ja luovuutta.

Nykyaikaiset keinulelut

Meiltä löydät tunnetun laatumerkin Teddykompanietin keinulelut, ja valikoimassa on paljon kuutakin kuin perinteisiä hevosia. Tutustu ihastuttaviin keinuttaviin leijoniin, lehmiin, kissoihin, hiiriin ja useisiin muihin eläinhahmoihin! Keinutoiminnon lisäksi eläimissä on pyörät, joten niillä voi myös potkutella eteenpäin.