Lasten palapelit

Sivu 1 / 2

Lasten palapelit - Lekmer.fi

Tästä tuoteryhmästä löydät lasten palapelit ja lattiapalapelit. Meiltä tilaat palapelit kaikenikäisille lapsille iloisenvärisillä ja hauskoilla kuva-aiheilla. Kaikki palapelit ovat laadukkaasti valmistettuja ja eri ikäryhmille sovitettuja. Meiltä saat nuppipalapelit perheen pienimmille sekä perinteiset palapelit hieman isommille lapsille.

Tarjoamme suuren valikoiman erikokoisia ja vaikeustasoltaan erilaisia palapelejä niin puusta kuin muovista, valmistajina mm. Melissa & Doug, Micki ja Disney's Frozen. Meiltä löydät eri-ikäisille sopivat tuotteet, niin suurikokoiset, pehmeät lattiapalapelit ja pienille lapsille sopivat nuppipalapelit kuin hieman haastavammat, muotoonsahatut palapelit kivoilla kuva-aiheilla hieman isommille lapsille. Pienimpiä palapelin ystäviä viehättävät laadukkaat, suurikokoisilla paloilla varustetut palapelit. Kaikki lasten palapelit ovat testattuja eivätkä ne sisällä pieniä osia eivätkä terveydelle haitallisia muoveja.

Palapelien kokoaminen sopii kaikenikäisille lapsille ja harjoittaa loistavalla tavalla lapsen loogista ajattelua sekä käden ja silmän koordinaatiota. Kaikissa palapeleissämme, niin kuutiopalapeleissä kuin kuvapalapeleissä, on huomioitu pedagogisuus, mikä tarkoittaa, että lapsi oppii leikin lomassa. Anna lapsen koota hauska palapelimatto osaksi lastenhuoneen sisustusta tai tehkää yhdessä Bamse-aiheinen palapeli, jossa seikkailee maailman vahvin karhu ystävineen. Lekmerin valikoimasta löydät monet tunnetut ja laadukkaat valmistajat.

Tilaa meiltä lasten palapelit helposti ja nopeasti. Ostaminen on turvallista ja saat aina nopean toimituksen. Löydä palapelit lapsille osoitteesta Lekmer.fi!