Keinuhevoset & keinueläimet

Sivu 1 / 1

Keinuhevoset & keinueläimet - Lekmer.fi

Lastenhuoneen ajaton klassikko on keinuhevonen. Keinuhevoset toimivat toki erittäin hyvänä leikkivälineenä ja hauskana ajanvietteenä lapselle, mutta ne ovat myös hillittyjä sisustuselementtejä, osa tyylikkään lastenhuoneen sisustusta. Tuotteidemme korkea laatu tekee keinuhevosen ostamisesta hyvän sijoituksen, josta tulee olemaan paljon iloa myös nuoremmille sisaruksille ja seuraaville sukupolville.

Ennen vanhaan ei ollut paljoa valinnanvaraa, mitä tuli keinuhevosiin - ne olivat verrattain yksinkertaisia, eikä klassinen, puinen keinuhevonen silloisella teknologialla oikein taipunut kovin moneksi. Toki perinteiset, yksinkertaiset puuhevoset ovat omalla tavallaan ihastuttavia. Nykyään tarjolla on paljon erilaisia keinuhevosia. Värejä, ulkonäköjä ja tehosteita on useita erilaisia. Miksipä et tutustuisi vaikka ääntelevään keinuhevoseen? Tai miltä kuulostaisi sellainen, joka ylläpitää vakionopeuden keinumisen päästyä käyntiin? Oli kiikarissa sitten aivan perinteinen keinuhevonen tai erikoisheppa, löytyy vaihtoehtoja varmasti osoitteesta Lekmer.fi.

Anna lapsen mielikuvituksen virrata vapaana! Jos siihen tarvitaan hieman apua, innovatiiviset ja ihastuttavan söpöt keinuhevoset ovat lähemmän tutustumisen arvoisia. Ehkä keinu""hevosen"" sijaan toiveissa onkin toisenlainen keinuva eläin. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi norsukeinu, leopardikeinu tai leijonakeinu. Suureen suosioon on noussut Diinglisar-keinueläin, jonka hassunhauska kirahvi haluaa heti tehdä lapseen lähempää tuttavuutta. Kaikki mallit on tarkoin suunniteltu, ja keinueläimet ovat mukavan pehmeitä - aivan kuten hyvän ystävän kuuluu ollakin!

Osoitteessa Lekmer.fi tarjoamme laajan valikoiman keinuhevosia ja muita keinueläimiä puusta sekä muista materiaaleista. Etkö antaisi lapselle unohtumatonta lahjaa ja uutta ystävää, joka periytyy varmasti sisaruksille ja tulevillekin sukupolville?