Plus Plus

Sivu 1 / 1

Plus Plus - Lekmer.fi

Tästä tuoteryhmästä löydät erikokoiset ja vaikeusasteeltaan erilaiset rakennussarjat. Brio rakennussarja mahdollistaa yhteiset leikkihetket lapsesi kanssa ja innostaa hauskalla tavalla lasta luovuuteen. Rakennussarjat sisältävät pieniä osia, joten ne sopivat hieman isommille lapsille.

Täältä löydät monenlaiset rakennussarjat lapsellesi. Valitse vaikkapa suosittu Brio builder activity set tai kaikkien tuntema suosittu Meccano. Kaikki rakennussarjamme on huolella valittuja ja testattuja. Lasten mielikuvitus on rajaton ja nämä tuotteet todella kannustavat käyttämään sitä hauskalla ja opettavaisella tavalla! Eri pakkaukset ovat pullollaan eri materiaaleista valmistettuja, värikkäitä ja monen muotoisia osia sekä hauskoja työkaluja mitä mielikuvituksellisimpien rakennelmien kokoamiseen. Leikissä vain mielikuvitus on rajana! Luonnollisesti tuotteet on valmistettu ilman lapsen terveydelle haitallisia tai myrkyllisiä muoveja.

Pienoismallien rakentelu on paljon muutakin kuin ainoastaan osien liittämistä yhteen. Vaaditaan suunnittelua, luovuutta ja ripaus kärsivällisyyttä. Ryhtykää rakennuspuuhaan yhdessä niin opit ehkä itsekin jotain lapseltasi. Antamalla lapsen esitellä ja näyttää luomuksiaan sinulle kannustat häntä leikkimään ja luomaan lisää! Rakennussarjat innostavat lapsia keksimään omia seikkailuitaan ja tarinoitaan hauskalla ja haastavalla tavalla samalla kun leikkiminen harjoittaa lapsen käden ja silmän välistä koordinaatiota. Täydellinen tapa lapselle saada toteuttaa ehtymätöntä mielikuvitustaan! Meiltä löydät ainoastaan tunnetut laatumerkit, kuten BRIO ja Meccano.

Tilaa hauskat rakennussarjat helposti verkosta osoitteesta Lekmer.fi. Saat aina luotettavat ja nopeat toimitukset. Meiltä löydät suuren valikoiman erilaisia rakennussarjoja, jotka takaavat lukuisia luovia leikkihetkiä sinulle ja lapsellesi.