Rakennuspalikat & rakennuslelut

Lekmer.fi:ssä me tiedämme, että Roomaakaan ei rakennettu yhdessä päivässä, mutta sen valmistuttua oli taatusti mahtava olo. Rooma tai LEGO City paloasema, työn loppuun saattaminen tuntuu mahtavalta. Lekmer.fi rakastaa luovuutta, ja siksi meillä on jotain kaikenikäisille lapsille, jotka myös innostuvat siitä. Tähänkin tuoteryhmään halusimme valita suuria nimiä kuten LEGO, PlayMobil, LEGO DUPLO ja Lite Poppers.

Ja eikun rakentamaan!
Sivu 1 / 14

Rakennuspalikat & rakennuslelut - Lekmer.fi

Rakennuspalikat ovat yksi ensimmäisistä leluista, joihin lapset kiintyvät, kun he ovat jättäneet purulelut taakseen. Pienelle lapselle on mahtava elämys, kun hän onnistuu rakentamaan ensimmäisen torninsa ja on oppinut kasaamisen taidon.

Jos etsit netistä rakennuspalikoita, meillä on suuri valikoima kaikenlaisia eri materiaaleista tehtyjä, erivärisiä ja erimuotoisia palikoita.

Lapsen ensimmäiset rakennuspalikat

Kankaiset rakennuspalikat sopivat täydellisesti kaikkein pienimmille. Ne ovat kevyitä, eivät satuta lasta tornin kaatuessa ja niitä on todella mukava puristella ja tutkia. Monissa pehmeissä palikoissa on myös hauskoja eläinkuvioita ja kauniita värejä.

Lapsen kasvaessa perinteiset puupalikat ovat hauskimmat. Nyt lapsi voi luoda korkeita, tukevia torneja. Lapsista on lisäksi ihanaa, kun aikuiset osallistuvat rakentamiseen – etenkin kun tornista tulee korkeampia kuin he itse. (Ja tietysti rakennelman hajottaminen on myös aina hauskaa.)

Valikoimissamme on myös palikoita, joissa on opettavaisia kuvioita, kuten numeroita ja kirjaimia. Ja vaikka lapsi ei vielä pitkään aikaan opi lukemaan ja laskemaan, hänelle on kehittävää oppia tunnistamaan kirjainten ja lukujen muotoja.

LEGO – Maailman paras rakennussarja?

LEGO on maailman suosituin rakennussarja. Me emme edes ajattele sitä rakennussarjana, vaan se on aivan oma tuotteensa. Lisäksi merkki on synonyymi pienille palikoille, jotka voi kiinnittää toisiinsa.

Täältä Lekmeristä löydät kaikki suositut LEGO-tuotteet aina perinteisistä palikoista valmiisiin legolaatikoihin.

Jos haluat nähdä koko valikoiman, mene tuotesivuille LEGO.

Rakennussarjat ja pienoismallit

Kun menet pienoismalleihin erikoistuneeseen askarteluliikkeeseen, huomaat nopeasti, että harrastus ulottuu sukupolvirajojen yli. On yksinkertaisia malleja, jotka sopivat pienille lapsille, mutta isommille lapsille ja aikuisille on myös monimutkaisempia rakennelmia.

Monimutkaisimpien mallien toteuttaminen vaatii harjoitusta, sorminäppäryyttä ja organisaatiokykyä. Ei kuitenkaan pidä aloittaa vaikeimmasta. Löydät täältä aloittelijoiden rakennussettejä ja pienoismalleja sekä hieman vaikeampia sarjoja, joilla voit jatkaa pienoismallinrakentajan uraasi – joka voi jatkua koko elämän.

Rakennussarjavalikoima

Valikoimissamme on autoja, veneitä, moottoripyöriä, traktoreita, työajoneuvoja, lentokoneita, helikoptereita ja muita mittakaavan mukaisia muovisia ja metallisia pienoismalleja. Ne ovat rakentamisharrastukseen ja leikkiin tarkoitettuja pienoismalleja mittakaavassa 1:8, 1:10, 1:12, 1:18 ja 1:72.

Voit myös tilata Meccano-rakennussarjoja – ne ovat todellisia klassikoita. Voit rakentaa Meccanoilla joko piirustusten mukaan tai rakentaa niistä aivan omanlaisiasi rakennelmia. Tämä lelu on jo yli 100 vuotta vanha, mikä tekee siitä yhden markkinoiden vanhimmista leluista.