Minikeittiö

Sivu 1 / 2

Minikeittiö - Lekmer.fi

Harvat asiat tuntuvat lapsista yhtä innostavilta kuin aikuisten matkiminen. Anna lasten järjestää kahvikutsut omassa keittiössään tai anna heidän ohjata oman lelukauppansa toimintaa ja kaupankäyntiä. Pannut, kattilat, muovihedelmät, muffinivuoat ja muut lastenkeittiön tarvikkeet löydät osoitteesta Lekmer.fi. Tuotteita on saatavilla erivärisinä, joten nyt voit sisustaa lastenhuoneen kaikkien toiveiden mukaan.

On kivaa viettää aikaa lasten kanssa keittiössä. Mutta loppujen lopuksi se voi olla myös melkoisen sotkuista puuhaa, eikä pienten lasten kanssa hääriminen kuumien keittolevyjen ja terävien veitsien seassa tunnu aina turvalliseltakaan. Lekmer.fi mahdollistaa lasten keittiöpuuhien siirtämisen lastenhuoneen puolelle lapsille mukautettujen keittiöiden myötä. Runsas valikoima erilaisia keittiövälineitä antaa lapsille mahdollisuuden löytää kokkailun riemun jo nuorella iällä. Olemme varmistaneet, että sinä ja lapsesi yhdessä voitte valita juuri teidän makuunne sopivan leikkikeittiön. Useimmat liedet ja minikeittiöt on valmistettu puusta, ja värivaihtoehtoja on useita. Keittiö varustellaan jollakin ruoanlaittosetillä, kodinkoneilla ja astiastoilla.

Lasten leikkikeittiön parasta antia on mahdollisuus antaa mielikuvituksen virrata vapaana. Leikkiliesi innoittaa lasta leppoisasti leipomaan ja laittamaan ruokaa. Jotta leikki muuttuisi vieläkin totuudenmukaisemmaksi, Lekmer.fi tarjoaa myös ison kattauksen oikealta näyttävää leikkiruokaa kuten muovista tehtyä salaattia, hedelmiä ja pizzaa. Väri- ja designvalikoimamme luo leikkikeittiölle mahdollisuuksia sulautua luontevasti muuhun sisustukseen. Klassinen Brio-hella saa lapsesi viettämään monia riemukkaita hetkiä pannujen, kasareiden ja kahvikannujen parissa. Huippukokki on syntynyt!

Meidän mielestämme leikkikeittiön ostamisen tulee olla helppoa ja hauskaa. Lekmer.fi-verkkokaupassa voitte rauhassa valita juuri omanlaisenne keittiön yhdessä lasten kanssa.