Työkalut & koneet

Sivu 1 / 1

Työkalut & koneet - Lekmer.fi

Meiltä löydät kaiken tarvittavan kädentaitojen kehittämiseen pienelle nikkarille. Oma työkalupakki innostaa lasta olemaan apuna puutarhassa, pihalla ja kotona. Anna lapsen olla mukana korjaamassa ja rakentamassa. Yhdessä puuhaaminen on mukavaa ja vahvistaa lapsen ja vanhemman välistä suhdetta.

Tästä tuoteryhmästä löytyy mm. lasten työkaluvyö, leikkityökalut sekä erilaiset lasten työkalupenkit. Meiltä löydät suuren valikoiman eri-ikäisille lapsille sopivia leikkityökaluja ja koneita. Tuotteet on valmistettu lapsiturvallisista materiaaleista ja ne ovat turvallisuustestattuja. Me Lekmerillä arvostamme leikkejä, jotka ovat sekä hauskoja että opettavaisia. Siksi olemme panostaneet tähän tuoteryhmään pitämällä valikoiman laajana ja monipuolisena. Valitse sopiva työkalupenkki lapsen koon mukaan ja ota lapsi hauskalla tavalla mukaan kodin arkiaskareisiin. Luokaa yhdessä rakkaudella rakennettu koti! Tuotteet ovat turvallisia eivätkä ne sisällä pieniä osia.

Leikkityökalut ovat paljon enemmän kuin pelkkiä leluja. Ikioma puinen työkalupakki voi saada lapsen tuntemaan itsensä tärkeäksi. Aidonnäköiset työkalut ja koneet, kuten metsurin moottorisaha, mahdollistavat monet mielikuvitukselliset leikit. Meiltä löydät paljon erilaisia lapsille sopivia työkaluja, koneita sekä työkalupenkkejä. Laatumerkit kuten Black & Decker ja Micki tarjoavat hauskat tuotteet, jotka sopivat puutöistä ja nikkaroinnista kiinnostuneille lapsille. Kaikki tuotteet ovat luonnollisesti turvallisia lapsille.

Me Lekmerillä haluamme tarjota turvalliset ja laadukkaat leikkityökalut ja työkalusetit lapsille, joten meiltä löydät vain tunnettujen ja luotettavien valmistajien tuotteita.