Koko perheen pelit

Sivu 1 / 3

Koko perheen pelit - Lekmer.fi

Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät hauskat perhepelit kaikenikäisille. Meiltä löydät niin klassiset koko perheen pelit kuin viimeisimmät uutuudet. Valikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin, niin nostalgiaa kaipaavalle kuin sinulle, joka haluat kokeilla uusia hittipelejä. Pelit sopivat täydellisesti niin lomalle, juhliin kuin viihtyisään koti-iltaan perheen kesken.

Valikoimastamme löydät jännittävät ja hauskat lautapelit sekä isoille että pienille. Perhepelit sopivat hyvin lasten kanssa pelattaviksi, sillä säännöt ovat helpot ja jännittävästä pelihetkestä voivat nauttia kaikki, niin pienet kuin isot. Suosituimmista koko perheen peleistä on tullut jo klassikkoja. Tänä päivänä pelejä löytyy jokaiseen makuun ja suosikkipelin pelaaminen on hauska tapa viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa.

Monista koko perheen klassikkopeleistä on tehty myös pienemmille lapsille sopivia versioita, kuten esimerkiksi Monopol Junior. Lasten versiossa sääntöjä on yksinkertaistettu, jotta peli sopisi koko perheen pelattavaksi iästä riippumatta. Toinen klassikko on Othello, jossa tavoitteena on ”vallata” niin monta vastapelaajan kiekkoa kun mahdollista ja eniten kiekkoja kerännyt on pelin voittaja. Tämäntyyppiset pelit harjoittavat pelaajien strategista ajattelua ja tarjoavat sekä haastetta että hupia.

Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät helposti suosituimmat koko perheen pelit sekä monet klassikot. Päivitämme jatkuvasti perhepelien valikoimaa. Meillä teet ostokset helposti ja saat nopeat toimitukset sekä aina asiantuntevaa palvelua.