Rattikelkat & reet

Sivu 1 / 1

Rattikelkat & reet - Lekmer.fi

Talven hauskimpiin puuhiin kuuluu ehdottomasti pulkkamäki. Kunnon lumisen talven kohdalle osuessa on aika hankkia sesongin kelkat ja pulkat. Lasten kelkan tulee olla tehty niin, että lapsi voi käyttää sitä turvallisesti myös itse. Osoitteesta Lekmer.fi löydät monta hauskaa ja oivaltavaa vaihtoehtoa.

Pois alta! Kelkoilla ja pulkilla laskeminen on hurjan hauskaa, koska vauhtia ja jännitystä riittää. Rohkeille lapsille, jotka pitävät kovasta kyydistä, hankitaan tietysti siisti Stiga snowracer. Fiksusti suunniteltu kelkka on helppo vetää mäkeä ylös. Jopa aivan pienet lapset pääsevät mukaan lumivaelluksille ja talviretkille omassa pulkassaan. Lämpötyyny ja luja vetonaru tekee pulkasta erinomaisen kulkupelin vauvalle vanhempien vedettäväksi. Verkkokaupan Lekmer.fi valikoimista löydät pulkat ja kelkat sekä isoille että pienille lapsille.

Useiden lasten mielestä on hauskaa kokeilla erilaisia temppuja rattikelkoillaan. Valitessasi kelkan, jossa on twin tip -sukset, teet temppuilusta turvallisempaa ja helpompaa. Myös ohjaaminen ja epätasaisuuksien selättäminen sujuu paremmin. Mikset valitsisi kelkkaa, joka on muotoiltu televisiosta tai elokuvista tutun hahmon mukaan? Lapsista on varmasti erityisen hauskaa viilettää pulkkamäkeä alas suosikkihahmonsa siivellä. Muista myös tarvittavat lasten suojavarusteet. Kypärä on pulkkamäessä pakollinen varuste kaikille.

Haussa turvallinen rattikelkka? Osoitteesta Lekmer.fi löydät paljon erilaisia. Pulkat ja rattikelkat kaikenikäisille lapsille löydät meiltä.