Talvilelut & lumilelut

CCM Luistimet Musta

ALE - Pakettihinta 40% Hinta alkaen 30 EUR 49,90 EUR
Lue lisää Siirry kassalle

CCM JR Luistin ST 1092

ALE - Pakettihinta 40% Hinta alkaen 36 EUR 59,90 EUR
Lue lisää Siirry kassalle
Sivu 1 / 2

Talvilelut & lumilelut - Lekmer.fi

Talven leikit ovat täynnä vauhdin hurmaa. Mikä olisi hauskempaa kuin kunnon hyppyrimäki, jota pitkin kiitää upouuden rattikelkan kyydissä! Turvallisiin ja hauskoihin leikkeihin tarvitaan laadukkaat tuotteet, jotka kestävät kovaakin menoa. Meiltä löydät suuren valikoiman tuotteita talven riemuihin.

Ensilumen tultua lelu- ja urheilukauppojen hyllyt saattavat jo ammottaa tyhjyyttään. Tee ostoksesi suoraan verkkokaupassamme ja saat tuotteet kotiin kuljetettuna kätevästi ja nopeasti.

Rattikelkat

Rattikelkkaa ostettaessa kannattaa panostaa laatuun. Stiga on jo vuosikymmenien ajan valmistanut rattikelkkoja, jotka kestävät sukupolvelta toiselle. Kelkkoihin on aina myös saatavissa varaosia.

Lekmeriltä löydät kaikki Stigan rattikelkat – konkarien Curve Kingistä pienemmille lapsille sopivaan Snowrunneriin.

Liukurit ja pulkat

Meiltä löydät myös suuren valikoiman pulkkia. Selkänojalla varustetut, pienikokoiset pulkat sopivat yksivuotiaasta eteenpäin niin perässä vetämiseen kuin turvalliseen mäenlaskuun.

Vanhemmalle lapselle valitset hieman isomman ja nopeamman pulkan, tai mikset kokeilisi snowglideria, jolla voi joko maata tai istua? Mäessä vauhti kiihtyy kovaksi, joten varovaisuus on valttia! Tutustu myös Stigan perinteisiin liukureihin sekä hauskoihin pyöreisiin liukureihin eli lentäviin lautasiin.

Turvallisuus ennen kaikkea

Mäenlaskussa on omat vaaransa. Asianmukainen, hyväksytty kypärä on oivallinen suojavaruste kun vauhti yltyy kovaksi.

Laadukkaan Stiga-kypärän saat meiltä vain muutamalla kympillä. Se on halpa hinta turvallisuudesta.