Liukumäet

Sivu 1 / 1

Liukumäet - Lekmer.fi

Lasten liukumäki kotona on usein leikinhimoisten lasten arvostama lisä kodin leikkiympäristöön. Lekmer.fi tarjoaa onneksi monenlaisia liukumäkiä, niin pienempiä sisäliukumäkiä kuin ulos pihalle sijoitettavia isompia ja painavampia liukumäkiäkin. Ehkäpä haaveissa on liukumäki, johon voi liittää vesiletkun ja siten muuttaa se hienoksi vesiliukumäeksi kesähelteiden yllättäessä?

Liukumäet ovat jo pitkään olleet hauskanpitoon suuntautuneiden pienten ihmisten suosiossa ympäri maailman. Kyseessä on taatusti lasten suosituimpia leikkivälineitä, jotka kruunaavat leikkikentän, uimarannan, kotipihan tai lastenhuoneen. Verkkokaupasta Lekmer.fi löydät liukumäkiä sekä sisä- että ulkokäyttöön. Vain mielikuvitus on rajana! Etsitkö muovista liukumäkeä, jota voit käyttää sateella sisällä ja ulkona auringon paistaessa? Löydät sen meiltä. Kaupastamme löydät myös tukevampia vaihtoehtoja, esimerkiksi teräsliukumäen puutarhaan. Liukumäkiä on saatavana eri värejä, malleja ja kokoja. Laskupituus vaihtelee 90 ja 180 cm välillä, joten tarjolla on jotakin niin pienemmille kuin isommillekin lapsille.

Lekmer.fi tekee kaikkensa, jotta voisimme tarjota parasta sinulle ja lapsillesi. Liukumäet on luonnollisesti tehty lasten turvallisuutta ajatellen sekä kestämään kovaa käyttöä. Lapset saavat nauttia vauhdin hurmasta mahdollisimman monta kertaa, ennen kuin he säntäävät uusiin puuhiin. Esimerkiksi ulkokäyttöön suunniteltu liukumäki on valmistettu UV-säteilyä kestävästä muovista ja sen mukana tulee perusta, joka on käsitelty kestämään pidempään. Liukumäki Disney-hahmoilla on aina hauska pienille lapsille. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja hanki liukumäki, joka on somistettu lasten suosikkihahmoilla - todella arvostettu lahja!

Lekmer.fi-verkkokaupasta löydät suositut Smoby-merkkiset liukumäet ja paljon muuta. Kattava valikoima leluja ja leikkivälineitä. Nopea toimitus, hyvä palvelu sekä lapsille turvalliset laatutuotteet.