Kävelyn opettelu

Sivu 1 / 1

Kävelyn opettelu - Lekmer.fi

Erinomainen tapa aktivoida vastasyntynyttä lasta, stimuloida ja opettaa tunnustelemaan ulkomaailmaa on jumppamaton hankkiminen. Valittavanasi on useita eri muotoja ja ominaisuuksia on myös paljon erilaisia. Vauvan oma kuntosali voi koostua esimerkiksi yksinkertaisesta leikkimatosta tai koko arsenaalista, johon kuuluu tikkaat, keinu sekä vauvan liikehdinnästä edestakaisin liikkuvia hahmoja.

Jopa aivan pienen vauvan voi saada tutkiskelemaan ympäristöään itse jo melko varhaisessa vaiheessa. Kun käytössä on laadukas puuhamatto, esimerkiksi Fischer Pricelta, kaikki on mahdollista. Vauvajumppa antaa vauvalle mahdollisuuden viihdyttää itseään, mutta vaikutukset ovat paljon kauaskantoisemmat. Lapsi oppii nopeammin ja reagoi paremmin ympäristöönsä, kun se jo varhain liikkuu ja leikkii omatoimisesti. Siksi mobilet ja tämän tyyppiset puuhamatot ovat mitä parhain investointi lapsesi kehitykseen. Osoitteesta Lekmer.fi löydät myös paljon mattoon sopivia mobileita. Tutki laajaa valikoimaamme ja luo vauvalle hauska ja virikkeellinen leikkipaikka!

On monia luovia ja hyviä tapoja saada lapsi leikkimään ja samalla oppimaan luovaa toimintaa, koordinaatiota ja uteliaisuutta. Eri lelujen yhdistely on mainio ajatus. Voit hankkia vaikka hienon aktivointilelun vauvalle jumppavälineeksi, jolloin vauva voi vaellella ihan vapaana. Seuraava askel voisi olla yhdistää puuhailuun puupalikoita, mikä tuo lisää aivojumppaa ja kehittää lapsen ajattelukykyä jo pienestä pitäen. Näiden ulottuvilla olevien työkalujen ansiosta voit olla varma siitä, että fyysinen ja henkinen harjoittelu pääsee käyntiin hauskalla tavalla ja varhain.

Hanki esimerkiksi uusi puuhamatto netistä, Lekmer.fi-verkkokaupasta. Nämä tuotteet vaikuttavat myönteisesti ja stimuloivasti lapsesi kehitykseen.