Sänkymobilet & muut mobilet

Sivu 1 / 2

Sänkymobilet & muut mobilet - Lekmer.fi

Etsitkö mobilea lapsen sänkyyn tai vaunuihin? Olet oikeassa paikassa! Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät useita erilaisia vaihtoehtoja. Meiltä löytyy esimerkiksi suositut soivat mobilet, jotka ovat sekä lasten että vanhempien mieleen. Tutustu valikoimaan verkkosivuillamme - paljon erilaisia malleja, joita koristavat eksoottiset villieläimet ja tutut luontoaiheet.

Sänkyyn kiinnitettävät mobilet ovat käytännöllisiä ja valinnanvaraa riittää. Onko toiveissasi soiva mobile vai äänetön malli, joka roikkuu paikoillaan sängyn yläpuolella? Tutustu vaikkapa Rätt Startin suosittuun mobileen, jossa seikkailee kaikkien tuntema maailmanmatkaaja Karhuherra Paddington. Mobilessa roikkuu karhun lisäksi lentokone, kaksikerroksinen Lontoon-bussi sekä matkalaukku. Tai miten olisi herttainen leijona tai viisas pöllö, joka laulaa lapsellesi rauhoittavan kehtolaulun?

Mobile sekä viihdyttää että rauhoittaa lasta nukkumaanmenon aikaan. Mobile voi toimia myös hauskana vaunuleluna, joka kiinnittää lapsen huomion mahdollistaen siten rauhalliset ja miellyttävät vaunukävelyt. Sateenkaaren mallinen mobile on omiaan luonnossa paljon liikkuvalle. Verkkokaupassamme Lekmer.fi on runsaasti käytännöllisiä ja hauskoja tuotteita, jotka sopivat niin aktiiviseen elämänmenoon kuin rauhalliseen kotona oleiluun. Mobile on helppo kiinnittää sängyn yläpuolelle tai vaunujen kuomuun. Näin lapsi näkee tutun lelun minne ikinä menettekin.

Osoitteesta Lekmer.fi löydät kaiken lapsiperheeseen, oli kyseessä sitten mobile tai suuremmat hankinnat, kuten vaunut ja sisustustuotteet lastenhuoneeseen. Valitsemme kaikki tuotteemme huolella, aina yksinkertaisesta mobilesta kokonaisiin kalusteisiin.