Vauvalelut

Täällä Lekmer.fi:ssä leikki on tärkeää lapsen kehityksen kannalta. Leikki on erittäin opettavaista lapsen iästä riippumatta.

Elämän ensimmäiset leikkituokiot vietetään usein leikkimatolla. Värien, muotojen ja äänien yhdistäminen kehittää keskittymistä ja muotojen tajuamista. Ajan myötä otetaan ensimmäiset haparoivat askeleet, ja silloin hyvä apuväline voi olla hyödyksi. Lekmer.fi:ssä on tarjolla sekä leikkimattoja että kävelytuoleja sekä valtava valikoima hauskoja ja opettavaisia leluja kaikkein pienimmille.

Klikkailemalla löydät helistimiä, pehmoleluja, soittorasioita, mobileja ja paljon muuta. Kategoriasivulta pääset navigoimaan eri tuoteryhmissä.

Tervetuloa!
Sivu 1 / 18

Vauvalelut - Lekmer.fi

Millainen on täydellinen vauvan lelu? Mikä herättää vauvan uteliaisuuden ja saa pienen suun hymyyn?

Meiltä löydät laadukkaat lelut vauvoille ja pienille lapsille - aina ensimmäisistä kuukausista haparoiviin ensiaskeliin asti! Lapsen kehityksen seuraaminen on vanhemmille jännittävää. Joka päivä tapahtuu uutta!

Lekmeriltä löydät lelut lapsen jokaiseen kehitysvaiheeseen. Alla esittelemme muutamia suosituimpia tuoteryhmiämme.

Puuha- ja leikkimatot

Pienelle vauvalle puuhamatto tai vauvajumppa on täydellinen lahja. Lapsi ei ehkä vielä ole oppinut kääntymään, ja kaikki keskittyy siihen, mitä tapahtuu lapsen ympärillä. Vauvan silmin nähtynä tämä maailma voi olla hyvin jännittävä!

Meiltä löydät erilaiset puuha- ja leikkimatot, joiden päällä on mukava maata ja joiden hahmot ja kuviot tarjoavat sopivasti stimulaatiota lapsen aisteille. Tällainen lelu voi olla pelastus myös vanhemmille: lapsen keskittyessä tuokion ajan johonkin uuteen ja ihmeelliseen, sinulle jää hetki aikaa muuhun.

Helistimet ja purulelut

Pikkuinen tekee tuttavuutta ympäröivän maailman kanssa sekä maistelemalla että kuuntelemalla, ja tähän tarpeeseen helistimet ja purulelut vastaavat oivallisesti.

Purulelu tuo lisäksi helpotusta lapsen kutiaville ikenille hampaiden tehdessä tuloaan. Valikoimassamme on myös jääkaapissa jäähdytettäviä pururenkaita ja -leluja, jotka viilentävät miellyttävästi ärtyneitä ikeniä.

Kävelyn opettelu

Noin vuoden iässä lapsi alkaa ottaa ensimmäisiä askeleitaan. Kävelyharjoituksissa hauskana apuvälineenä on kävelytuoli tai -kärry. Näin lapsi pääsee omatoimisesti liikkeelle, vaikkei vielä pysyisikään pystyssä tuetta.

Meiltä löydät useita erilaisia kävelytuoleja. Monissa malleissa on lisäksi ääni- ja valoefektejä, jotka tekevät menosta vieläkin hauskempaa. Verkkokaupastamme löydät myös erilaiset nukenvaunut ja kävelykärryt, jotka toimivat mainiona tukena kävelemään opettelevalle lapselle. Työntäessään nukkea tai nallea Mickin tai Brion klassikkokärryssä lapsi saa leikin varjolla lisää varmuutta askeliinsa.

Muut vauvojen ja pienten lasten lelut

Tässä siis vain muutamia esimerkkejä verkkokaupastamme löytyvistä pienten lasten leluista. Meiltä löydät myös esim. leikkikehät ja leikkimatot sekä kylpylelut monenlaisiin vesi- ja hiekkaleikkeihin, pehmeät ja kovat rakennuspalikat, perinteiset puulelut, soittorasiat ja musiikkimobilet sekä paljon muita perheen pienimmille sopivia leluja.