Lekmer logo

Autotallit, leikkimatot ja pelastusasemat

Nyt voit antaa lastenhuoneen herätä eloon, kun kadut, torit ja puistot valtaavat lattian! Aina yhtä suositut leikkimatot on jo pitkään ollut tavallinen näky lasten huoneissa. Mattoja on nykyään saatavilla monia eri kokoja ja useilla eri kuvioinneilla. Voitte myös lisätä niihin hauskoja yksityiskohtia kuten autotalleja, huoltoasemia ja siltoja. Löydä myös hyvä leikkiautotalli automatolle osoitteesta Lekmer.fi.

Autoleikkeihin sopivia leikkimattoja on runsaasti erilaisia. Sopisiko leikkihuoneeseen parhaiten ehkä Autot-leikkimatto tai jokin eri automerkeistä inspiroiduista matoistamme? Mattoa voi käyttää tietysti alustana myös lisärakentamiselle, ja ympäristöä voi elävöittää hassuilla esteillä ja upeilla nähtävyyksillä. Autotalli leikkiautoille ei ole vain kiva yksityiskohta leikeissä, vaan se voi olla myös helpottava tekijä leikin päätyttyä ja siivouksen alkaessa. Meillä on monikerroksisia autotalleja, joihin mahtuu kaikkea henkilöautoista helikoptereihin. Tai valitse paloasema, johon sopivat myös isommat paloautot.

Lastenhuoneen klassikko on automatto, joka on kuulunut lastenhuoneiden sisustukseen jo useiden sukupolvien ajan. Leikkimatto tarjoaa lapselle mahdollisuuden huristella aivan omassa pikku kaupungissaan. Vain mielikuvitus on rajana, sillä lisävarusteita on saatavilla paljon. Tutustu valikoimaamme ja löydä autot, autotallit ja muut jännittävät esineet, jotka elävöittävät leikkiä. Nykyisin mattoja on saatavilla myös ""luomuversioina"". Näiden mattojen materiaalit ovat hellävaraisia sekä lapselle että ympäristölle. Lasten leikkeihin sopivat ympäristöystävälliset matot löydät meiltä.

Lekmer.fi tarjoaa paljon vaihtoehtoja, kun haussa on leikkimatto netistä, tai etsit autotalleja jo olemassa oleville matoille. Olemme keskittyneet laajaan valikoimaan ja laadukkaisiin tuotteisiin.