Lekmer logo
VARASTONTYHJENNYS

Miles From Tomorrowland, Figures, 5-pack

0 (0) Arvostele
Miles From Tomorrowland, Figures, 5-pack Miles From Tomorrowland, Figures, 5-pack
€ 10,47
Aiemmin: € 34,90 -70%
Kpl jäljellä: Enemmän kuin 10 Vähemmän kuin 10
(Ovh. € 34,90)
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa
Löytyy varastosta
Visa butikslager

Disney Juniorin Huomismaan Miles -sarjasta tutut minihahmot viiden kappaleen pakkauksessa. Kerää kaikki sarjan hahmot. Pakkauksessa Miles, Merc, Leo, Loretta ja Phoebe tarvikkeineen. Yli 3-vuotiaille.... Näytä tuotekuvaus

Disney Juniorin Huomismaan Miles -sarjasta tutut minihahmot viiden kappaleen pakkauksessa. Kerää kaikki sarjan hahmot. Pakkauksessa Miles, Merc, Leo, Loretta ja Phoebe tarvikkeineen.

Yli 3-vuotiaille.
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Löytyy myös näissä malleissa

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

Disney Juniorin Huomismaan Miles -sarjasta tutut minihahmot viiden kappaleen pakkauksessa. Kerää kaikki sarjan hahmot. Pakkauksessa Miles, Merc, Leo, Loretta ja Phoebe tarvikkeineen.

Yli 3-vuotiaille.

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Miles From Tomorrowland

Artikkelinumero:
30200

Tags:
Hahmot & leikkisetit, 3-8 v., 30-50

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Miles From Tomorrowland Näytä kaikki tuotteet

Miles From Tomorrowland eli Huomismaan Miles on toiminnantäyteinen televisiosarja perheen pienimmille. Miles From Tomorrowland -sarjassa toiminta, sci-fi ja uskomattomat seikkailut yhdistyvät mielikuvitukselliseksi ja hauskaksi sekoitukseksi. Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät Miles From Tomorrowland -hahmot sekä Miles From Tomorrowland -lelut. Huomismaan Miles on Disney Junior -kanavalta tuttu sarja, joka on suunnattu 2‒7-vuotiaille lapsille. Huomismaan Miles seikkailee niin sarjassa, elokuvassa ja peleissä kuin leluina ja keräilyhahmoina. Lekmeriltä löydät valikoiman Huomismaan Miles -leluja ja Huomismaan Miles -hahmoja. Verkkokaupastamme osoitteessa Lekmer.fi saat paljon tuotteita ja leluja hauskoihin yhteisiin leikkeihin. Tee ostokset helposti verkossa - valitse omat suosikkisi edulliseen hintaan. Lähde seikkailuun Miles from Tomorrowlandin taianomaiseen ja toiminnantäyteiseen maailmaan! Meiltä löydät kivat tuotteet kaikille Huomismaan Miles -faneille. Huomismaan Milesin seurassa lapsi voi kuvitella itsensä jännittävään avaruusseikkailuun toisessa maailmankaikkeudessa, missä kaikki on mahdollista!