Lekmer logo

BRIO, Puuratatie, Veturi

0 (0) Arvostele
BRIO, Puuratatie, Veturi BRIO, Puuratatie, Veturi
€ 10,90
(Ovh. € 10,90)
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa
Löytyy varastosta
Visa butikslager

Pituus 70 mm. Puulelumme ovat jo sukupolvien ajan ihastuttaneet lapsia.... Näytä tuotekuvaus

Pituus 70 mm. Puulelumme ovat jo sukupolvien ajan ihastuttaneet lapsia.
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Tuotteen kuvaus

Pituus 70 mm. Puulelumme ovat jo sukupolvien ajan ihastuttaneet lapsia.

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Brio

Artikkelinumero:
33610000

Tags:
Junaradat & tarvikkeet, 3-6 v., 10-20

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Brio Näytä kaikki tuotteet

Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät ruotsalaisen BRIOn vauvantuotteet, kuten lastenvaunut, rattaat, turvakaukalot ja muut vauvantarvikkeet. Lasten- ja vauvantarvikkeiden lisäksi saat meiltä myös BRIOn suositut ja pedagogiset lelut - junaradat, taaperokärryt, nukenvaunut, vetolelut, leikkikeittiöt ja keittiötarvikkeet sekä klassiset puulelut, jotka toimivat myös viehättävinä sisustuselementteinä lastenhuoneessa. Valikoimassamme on runsaasti BRIO-leluja, jotka avaavat lapselle ainutlaatuisen leikkimaailman ja laittavat mielikuvituksen käyntiin; suosittu puujunarata, Builder-rakennusjärjestelmä, kotileikkeihin sopivat lelut sekä ikoniset leluklassikot perheen pienimmille.

Meiltä löydät perinteiset BRIO-leikkihellat monen värisenä ja mallisena, herttaisen puumäyräkoiran eri versiot sekä eri aisteja kehittävät puuha- ja aktiviteettilelut. Lelut herättävät nostalgiaa ja korkean laatunsa ansiosta ne jatkavat elinkaartaan sukupolvesta toiseen.

130-vuotiaalla BRIOlla kaikki alkaa leikistä. Yrityksen ajattelutavan mukaan lapset ovat luovan leikkimisen mestareita, ja BRIOn tavoitteena on tukea leikkiä turvallisella ja kehittävällä tavalla. Näe lasten silmiin syttyvä ilo heidän leikkiessään BRIO-leluilla ja inspiroidu itsekin Lekmerillä!