Lekmer logo

Brio, Lentobussi

0 (0) Arvostele
€ 12,90
(Ovh. € 12,90)
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa
Löytyy varastosta
Visa butikslager

BRIOn yksikiskoisen radan lentobussi, johon kuuluu tervehtivä lentoemäntä. Katto on avoin, jotta hahmon pystyy laittamaan sisään. 3-vuotiaasta alkaen... Näytä tuotekuvaus

BRIOn yksikiskoisen radan lentobussi, johon kuuluu tervehtivä lentoemäntä. Katto on avoin, jotta hahmon pystyy laittamaan sisään.

3-vuotiaasta alkaen
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Tuotteen kuvaus

BRIOn yksikiskoisen radan lentobussi, johon kuuluu tervehtivä lentoemäntä. Katto on avoin, jotta hahmon pystyy laittamaan sisään.

3-vuotiaasta alkaen

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Brio

Artikkelinumero:
8011443-0000

Tags:
Kuorma-autot & traktorit, 3-8 v., 10-20

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Brio Näytä kaikki tuotteet

Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät ruotsalaisen BRIOn vauvantuotteet, kuten lastenvaunut, rattaat, turvakaukalot ja muut vauvantarvikkeet. Lasten- ja vauvantarvikkeiden lisäksi saat meiltä myös BRIOn suositut ja pedagogiset lelut - junaradat, taaperokärryt, nukenvaunut, vetolelut, leikkikeittiöt ja keittiötarvikkeet sekä klassiset puulelut, jotka toimivat myös viehättävinä sisustuselementteinä lastenhuoneessa. Valikoimassamme on runsaasti BRIO-leluja, jotka avaavat lapselle ainutlaatuisen leikkimaailman ja laittavat mielikuvituksen käyntiin; suosittu puujunarata, Builder-rakennusjärjestelmä, kotileikkeihin sopivat lelut sekä ikoniset leluklassikot perheen pienimmille.

Meiltä löydät perinteiset BRIO-leikkihellat monen värisenä ja mallisena, herttaisen puumäyräkoiran eri versiot sekä eri aisteja kehittävät puuha- ja aktiviteettilelut. Lelut herättävät nostalgiaa ja korkean laatunsa ansiosta ne jatkavat elinkaartaan sukupolvesta toiseen.

130-vuotiaalla BRIOlla kaikki alkaa leikistä. Yrityksen ajattelutavan mukaan lapset ovat luovan leikkimisen mestareita, ja BRIOn tavoitteena on tukea leikkiä turvallisella ja kehittävällä tavalla. Näe lasten silmiin syttyvä ilo heidän leikkiessään BRIO-leluilla ja inspiroidu itsekin Lekmerillä!