Lekmer logo

Hot Wheels, Avengers, 5-pakkaus

0 (0) Arvostele
Hot Wheels, Avengers, 5-pakkaus Hot Wheels, Avengers, 5-pakkaus
€ 62,90

5-pakkaus nopeita Avenger-autoja merkiltä Hot Wheels. Kilpaile niiden kanssa Hot Wheels -radallasi ja katso, mikä on nopein (rata ei sisälly). Sisältää Avenger-autot: Captain America, Iron Man, Hulk, Thor ja eksklusiivisen version... Näytä tuotekuvaus

5-pakkaus nopeita Avenger-autoja merkiltä Hot Wheels. Kilpaile niiden kanssa Hot Wheels -radallasi ja katso, mikä on nopein (rata ei sisälly).

Sisältää Avenger-autot: Captain America, Iron Man, Hulk, Thor ja eksklusiivisen version Ultron Primesta.

3-vuotiaasta alkaen.
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Tuotteen kuvaus

5-pakkaus nopeita Avenger-autoja merkiltä Hot Wheels. Kilpaile niiden kanssa Hot Wheels -radallasi ja katso, mikä on nopein (rata ei sisälly).

Sisältää Avenger-autot: Captain America, Iron Man, Hulk, Thor ja eksklusiivisen version Ultron Primesta.

3-vuotiaasta alkaen.

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Hot Wheels

Artikkelinumero:
CFC93

Tags:
Pikkuautot, 3-10 v., 50-70

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Hot Wheels Näytä kaikki tuotteet

Autoleikit ovat aina innoittaneet lapsia. Laadukkaat Hot Wheels autot ja autoradat ovat niin lasten kuin aikuisten suosikkeja. Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät siistit ja värikkäät autot monen mallisina ja kokoisina. Autot sopivat hyvin niin vauhdikkaisiin seikkailuleikkeihin kuin perinteisiin autoleikkeihin, ja ovat omiaan pienille rallikuskeille, jotka haaveilevat omasta autokorjaamosta. Hot Wheelsin autot ovat huolella viimeisteltyjä aina pienintä yksityiskohtaa myöten. Nimessä Hot Wheels yhdistyy siisteihin autoihin viittaava ilmaisu Hot Rod sekä auton renkaita tarkoittava sana Wheels. Renkaat ovatkin näissä leikkiautoissa pääosassa, sillä autot on suunniteltu tuottamaan vähemmän kitkaa ja siten rullaamaan huomattavasti nopeammin kuin muut autot. Lapset ihastuvat näihin aidoilta näyttäviin autoihin ja innostuvat pian rakentamaan oman autokorjaamon, autotallin ja autoradan, jolla voivat kisata kavereitaan vastaan. Rakentaminen ja kokoaminen on lapsista hauskaa ja oma unelma-auto tekee leikistä vieläkin hauskempaa. Amerikkalainen Hot Wheels perustettiin vuonna 1968 ja tämän Mattel Groupiin kuuluvan merkin erikoisosaamista ovat metallivaletut leikkiautot ja autojen pienoismallit. Tuotteisiin ei ehdi kyllästyä, sillä yritykseltä tulee joka vuosi uusi automallisto, jossa esittäytyvät niin oikeisiin malleihin perustuvat autot kuin mielikuvituksesta inspiraatiota ammentavat menopelit. Merkiltä saat myös upeat autoradat, jotka tekevät leikistä aidomman tuntuista jännittävine kisoineen ja näyttelyineen. Luo oma automaailmasi ja hanki siihen sopivat tarvikkeet, kuten autotallit, autoradat ja paljon muuta. Täydellinen lahjaidea autoista ja rakentamisesta pitävälle pienelle vauhtihirmulle! Autot ovat yksityiskohtia myöten tarkkoja, niissä on hyvin rullaavat renkaat ja saatavilla on suuri valikoima erilaisia tarvikkeita, mm. kuljetuslaukut ja autosalkut. Suositut leikkiautot löydät verkosta osoitteessa Lekmer.fi. Tutustu laajaan valikoimaan, josta löydät taatusti jokaiselle autofanille sopivat autot, autoradat ja tarvikkeet.