Lekmer logo

Kurio, Kuulokkeet

0 (0) Arvostele
€ 26,90

Kurion stereokuulokkeet. Kuulokkeet ovat suljetut, minkä ansiosta niiden äänieristys on parempi. Voit vaihtaa kuulokkeiden tyyliä itse valitsemallasi kuvalla. Äänenvoimakkuuden yläraja on asetettu lapsen kuulon suojaamiseksi.... Näytä tuotekuvaus

Kurion stereokuulokkeet. Kuulokkeet ovat suljetut, minkä ansiosta niiden äänieristys on parempi. Voit vaihtaa kuulokkeiden tyyliä itse valitsemallasi kuvalla. Äänenvoimakkuuden yläraja on asetettu lapsen kuulon suojaamiseksi.
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

Kurion stereokuulokkeet. Kuulokkeet ovat suljetut, minkä ansiosta niiden äänieristys on parempi. Voit vaihtaa kuulokkeiden tyyliä itse valitsemallasi kuvalla. Äänenvoimakkuuden yläraja on asetettu lapsen kuulon suojaamiseksi.

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Kurio

Artikkelinumero:
8015397-0000

Tags:
Lisävarusteita tableteille, 3-100 v., 20-30

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Kurio Näytä kaikki tuotteet

Kurio on erikoistunut kehittämään erityisesti lapsille suunnattuja elektroniikkatuotteita, joiden suhteen sinä vanhempana voit tuntea olosi turvalliseksi. Tietysti Kurion tuotteita eivät kuitenkaan arvosta vain lapset - Kurio tarjoaa tablettitietokoneen koko perheelle! Tutustu Kurion valikoimaan verkossa ja löydä sen lapsiturvalliset tuotteet, jotka ovat sekä hauskoja että opettavaisia kaikille tiedonjanoisille lapsille. Tänä päivänä tabletit eivät ole vain aikuisille. Kurio lasten tabletti sisältää monia toimintoja, joita sinä vanhempana arvostat ja jotka tekevät tabletin käytöstä turvallisempaa lapsellesi. Lasten ehdottoman suosikkitabletin tulee sopia sekä kehittävien pelien pelaamiseen että läksyjen tekemiseen. Kurio tab2 on lasten tabletti, jossa on pienten lasten rakastama design ja ne ylimääräiset turvatoiminnot, jotka lapsen tabletilta vaaditaan. Kurio smart taas on täydellinen valinta silloin, kun lapsesi toivoo omaa tietokonetta. Kannettavine näppäimistöineen se on turvallinen, hyvä tietokone, jota lapsen on yksinkertainen käyttää. Kurio tarjoaa myös lukuisia hyödyllisiä lisätarvikkeita. Kurio Zoom it tarjoaa lapselle mahdollisuuden zoomata ympäristössä olevaan kohteeseen ja tutkia sitä yksityiskohtaisesti. Kurio-kuulokkeet ovat yhteensopivat Kurion tablettien kanssa. Ranskalainen Kurio on valmistanut lapsille sopivia tablettitietokoneita vuodesta 2012 lähtien. Lekmer.fi -verkkokaupasta löydät Kurion tabletit, jotka tarjoavat viihdykettä niin vanhemmille kuin lapsillekin. Pelkkä viihde ei kuitenkaan houkuttele aikuisia ja lapsia hankkimaan tablettia. Jopa pedagogit ja tutkijat ovat havainneet tablettitietokoneiden hyödyt lapsen kehitykselle ja oppimiselle ja niiden käyttö leviääkin yhä laajemmalle sekä lasten opetuksessa että viihteessä. Sinä vanhempana olet kuitenkin vastuussa siitä, että lapsesi käyttää tablettia ja internetiä turvallisella tavalla. Kurion turvatoimintojen ansiosta lapsesi voikin surffata tabletilla samalla, kun sinä vanhempana voit tuntea olosi turvalliseksi. Ja vaikka lasten tablettitietokoneet on kehitetty yksinkertaisemmiksi käyttää, sinun ei tarvitse tinkiä suorituskyvystä.