Lekmer logo

Infrapuna Robotti Warrior, Action, Punainen

0 (0) Arvostele
Infrapuna Robotti Warrior, Action, Punainen Infrapuna Robotti Warrior, Action, Punainen
€ 42,90
(Ovh. € 52,90)
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa
Löytyy varastosta
Visa butikslager

Robot Warrior ääni-, valo- ja liiketehosteilla. Robotti, joka on valmiina taisteluun. Ase, kilpi ja infrapunavalo saavat sen näyttämään erityisen kammottavalta. Ohjaat robottia ja sen asetta kauko-ohjaimella. Korkeus: 33 cm... Näytä tuotekuvaus

Robot Warrior ääni-, valo- ja liiketehosteilla. Robotti, joka on valmiina taisteluun. Ase, kilpi ja infrapunavalo saavat sen näyttämään erityisen kammottavalta. Ohjaat robottia ja sen asetta kauko-ohjaimella.

Korkeus: 33 cm
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Löytyy myös näissä malleissa

Passar till

Tuotteen kuvaus

Robot Warrior ääni-, valo- ja liiketehosteilla. Robotti, joka on valmiina taisteluun. Ase, kilpi ja infrapunavalo saavat sen näyttämään erityisen kammottavalta. Ohjaat robottia ja sen asetta kauko-ohjaimella.

Korkeus: 33 cm

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Play AW

Artikkelinumero:
8076211-0001

Tags:
Robotteja ja robottieläimiä, 5-10 v., 30-50

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Play AW Näytä kaikki tuotteet

Me Lekmer.fi -verkkokaupassa olemme Play AW -jälleenmyyjiä ja meiltä löydätkin laajan valikoiman tuotemerkin tuotteita. Yritys valmistaa useita erilaisia leluja eri-ikäisille lapsille. Valikoimaan sisältyy kaikkea ulkoleluista kuten keinuista ja palloista aina nukkeihin ja musiikki-instrumentteihin. Monet tuotteet ovat luovia stimuloiden lasten mielikuvitusta ja luovuutta. Tuotemerkin laajan valikoiman ansiosta lapsesi iästä riippumatta löytää uuden suosikkilelunsa täältä. PLAY AW valmistaa todella laajan valikoiman hauskoja leluja. Esimerkkejä sen arvostetuista tuotteista ovat klassiset saippuakuplat, jotka sopivat kolmen vuoden iästä ylöspäin, kylpylelut ja keinut. Radio-ohjattava kaivinkone, radio-ohjattava dinosaurus ja radio-ohjattava auto voivat olla todella mahtavia ajella ympäriinsä. Suositeltu ikäkategoria on 8-100 vuotta. Muutkin kuin lapset tulevat erittäin todennäköisesti osoittamaan kiinnostusta näitä radio-ohjattavia tuotteita kohtaan. Weavy Loops on Play AW:n suhteellisen uusi tuote - värikkäitä, pieniä kuminauhoja, joista voi tehdä koruja. Ilmakiekkopöytä taas on hauska koko perheen peli, kisaat vain, kuka saa useimmin upotettua kiekon vastustajan maaliin. Useimmat lapset pitävät erilaisiin asuihin pukeutumisesta, joten on onnekasta, että Play AW valmistaa myös naamiaispukuja. Play AW tarjoaa kaikenikäisille uskomattoman laajan valikoiman leluja netissä. Valikoimasta löytyy todellakin jotain jokaiselle, musikaalisesta pikkuartistista, joka istuu mielellään kitaraa näppäillen, mielellään koripalloa pelaavaan lapseen ja lapseen, joka rakastaa keinumista. Yrityksen valikoimaan sisältyy klassisia leluja kuten jalkapalloja ja uusista ideoista syntyy leluja, joista muodostuu huomisen lasten uusia suosikkeja. Play AW valmistaa värikkäitä tuotteita, jotka todennäköisimmin löytyvät jokaisen lapsen toivelistalta. Me Lekmer.fi -verkkokaupassa olemme iloisia voidessamme tarjota asiakkaillemme netissä laajan, monipuolisen valikoiman tämän merkin leluja. Ennen ensi joulua tai seuraavia syntymäpäiväjuhlia sinun kannattaa ehdottomasti kurkistaa, mitä meillä on tarjottavanamme, sillä löydät meiltä leluja lapsille kaikkein nuorimmista vanhimpaan.