Lekmer logo

Infrapunarobotti, 30 cm

4.5 (2) Arvostele
Infrapunarobotti, 30 cm Infrapunarobotti, 30 cm
€ 29,90
(Ovh. € 34,90)
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa
Löytyy varastosta
Visa butikslager

Ohjelmoitava robotti, jossa useita hauskoja toimintoja! Robotti osaa pyöriä, tanssia, kävellä, liukua ja liikuttaa käsivarsiaan samalla, kun sen kädessä oleva pistooli ääntelee. Robotin vatsasta voit ampua pehmeitä kiekkoja, jotka... Näytä tuotekuvaus

Ohjelmoitava robotti, jossa useita hauskoja toimintoja! Robotti osaa pyöriä, tanssia, kävellä, liukua ja liikuttaa käsivarsiaan samalla, kun sen kädessä oleva pistooli ääntelee. Robotin vatsasta voit ampua pehmeitä kiekkoja, jotka ladataan kypärän alta.

Korkeus: 30 cm
Toimii 6 x AA-paristolla (eivät sisälly).
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

Ohjelmoitava robotti, jossa useita hauskoja toimintoja! Robotti osaa pyöriä, tanssia, kävellä, liukua ja liikuttaa käsivarsiaan samalla, kun sen kädessä oleva pistooli ääntelee. Robotin vatsasta voit ampua pehmeitä kiekkoja, jotka ladataan kypärän alta.

Korkeus: 30 cm
Toimii 6 x AA-paristolla (eivät sisälly).

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Play SS

Artikkelinumero:
1383

Tags:
Robotteja ja robottieläimiä, 4-7 v., 20-30

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Infrapunarobotti, 30 cm

Arvostelu josta oli eniten apua

 • Lekmer-asiakas
  4
  1 henkilöt oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi
  infrapunarobotti

  5 v. lahjan saaja oli erittäin tyytyväin. Toimitus oli nopeaa jouluruuhkassakin tuli nopeasti

  Asiaton arvostelu? Ilmoita!

Viimeisimmät arvostelut

 • Infrapunarobotti, 30 cm
  Lekmer-asiakas
  5/5
  0 henkilöt oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi
  Robottiruttunen

  Paras lahja ikinä...kuulu lahjansaajan suusta :)

  Asiaton arvostelu? Ilmoita!
Näytä useampia arvosteluja

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Play SS Näytä kaikki tuotteet

Lekmer.fi tarjoaa laajan valikoiman Play SS -ulkoleluja. Löydät valikoimasta kaikkea aktiivisille lapsille ja heidän vanhemmilleen, jotka luovat tilaisuuksia leikkiä vauhdikkaita ulkoleikkejä yhdessä. Pidä hauskaa yhdessä perheesi kanssa hyppykepeillä, rullaluistimilla ja muilla ulkoleikkeihin sopivilla tuotteilla. Hyödynnä lasten luontainen liikkumisen ilo ja luo tilaa aktiivisille leikeille. Play SS valmistaa myös tuotteita pukeutumiseen ja naamiaisjuhliin. Play SS:llä on laaja valikoima leluja eri-ikäisille lapsille. Löydät valikoimasta syntymäpäivälahjat ja lelut, joiden seurassa lapsesi viihtyy pitkään. Esimerkkejä suosituista tuotteista ovat dinosauruslelut ja lasten lääkärilaukku sairaalaleikkejä varten. Puhuvan Charlie talkie -papukaijan seurassa saatte nauraa paljon yhdessä. Monet lapset viihtyvät tehden kotitalousaskareita miniformaatissa ja lapsille, jotka ovat kiinnostuneita auttamaan kotona tai leikkimään kotia, Play SS lasten leivontasetti on toimiva lahja. Jos etsit ulkolelua, hyppykeppi on hauska lelu kotipihalla tai puistossa käytettäväksi. Valikoimasta löytyy jotain joka makuun, ikään ja budjettiin. Play SS erikoistuu ensisijaisesti ulkoleluihin, mutta lisäksi tarjolla on myös laaja valikoima leluja sisäkäyttöön. Lekmer.fi -verkkokaupasta voit ostaa ulkoleluja netistä edullisin hinnoin. Pukeudu prinsessaksi tai supersankariksi naamiaispuvun, meikin ja kimalteen avulla tai miksipä et laittaisi omaa tatuointia? Puhalla saippuakuplia saippuakuplapistoolilla tai taikasauvalla. Rakenna puumaja omalla työkalusetilläsi ja sisusta se omalla leivontasetilläsi ja jäätelökoneella. Vain mielikuvitus asettaa rajoja ulkoleikeille, joita voit luoda Play SS:n leluilla. Yrityksellä on suuri valikoima tuotteita aktiivisille lapsille. Oletko kiinnostunut nukeista tai dinosauruksista? Osta Play SS -leluja ja hanki niille toimitus nopeasti ja näppärästi suoraan kotiisi.