Lekmer logo

Joulukalenterit

Joulukalenteri on vuodesta toiseen lapselle tärkeä osa joulun odotusta. Kasvavaa jännitystä on helpompi sietää, kun jouluaaton lähestyminen konkretisoituu kalenterin hupeneviin luukkuihin. Monissa kodeissa liimaudutaan joka ilta television joulukalenterin ääreen, mutta mikään ei voita ikiomaa luukkukalenteria!

Lekmeriltä löydät paljon erilaisia joulukalentereita, joiden joukosta jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa. Tilaa kalenterit suoraan verkkokaupastamme - lähtölaskenta vuoden tärkeimpään päivään voi alkaa!

Lego-joulukalenterit

Suosituimpiin joulukalentereihin lukeutuvat varmastikin Legon kalenterit. Kalenteriin ei kätkeydy pelkkiä kuvia, vaan jokaisen luukun takaa paljastuu uusi riemastuttava Lego-yllätys. Lapsi saa pienen lahjan jokaisena päivänä aina odotettuun jouluaattoon asti!

Lego-kalentereita on monenlaisia ja suuresta valikoimasta löydät varmasti oman suosikkiteemasi. Star Wars -kalenterista paljastuu tietenkin avaruusaluksia tai sarjasta tuttuja hahmoja, kun taas Lego City -kalenterin luukkujen taakse piiloutuu hauskoja pikkuhahmoja ja tarvikkeita, joista voi olla apua irrotettaessa joulupukin lumeen juuttunutta rekeä.

Upeat Lego-kalenterit ovat joulukalenterien ehdotonta aatelia!

Muut suositut joulukalenterit

Meiltä löydät myös suuren joukon muita lasten suosikkeja! Salama McQueenin ja muiden Autot- elokuvista tuttujen ystävysten seurassa joulun odotus sujuu taatusti vauhdikkaasti, ja Barbien ystävät puolestaan ilahtuvat kaikista pikku yllätyksistä, joita joulukalenterista joka päivä paljastuu.

Omissa kalentereissaan seikkailevat myös mm. Muumit, Littlest Pet Shop -lemmikit sekä Spiderman.

Valmistaudu kutkuttavan jännittävään joulunalusaikaan ja tilaa kalenterit kätevästi meiltä. Mieleisen joulukalenterin ansiosta joulun odotus sujuu joutuisammin!