Lekmer logo

Disney Princess, Joulukalenteri koulutarvikkeilla

3 (1) Arvostele
Disney Princess, Joulukalenteri koulutarvikkeilla Disney Princess, Joulukalenteri koulutarvikkeilla
€ 2,97
Aiemmin: € 9,90 -70%
Kpl jäljellä: Enemmän kuin 10 Vähemmän kuin 10
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa
Löytyy varastosta
Visa butikslager

Upea Disney Princess -aiheinen joulukalenteri. Jokaisen luukun taakse kätkeytyy yllätys. Joulun odotus sujuu joutuisammin ja lapsista on hauskaa saada pieni lahja jokaisena 24 päivänä. Kalenteri sisältää mm. kyniä, pyyhekumin ja p... Näytä tuotekuvaus

Upea Disney Princess -aiheinen joulukalenteri. Jokaisen luukun taakse kätkeytyy yllätys. Joulun odotus sujuu joutuisammin ja lapsista on hauskaa saada pieni lahja jokaisena 24 päivänä. Kalenteri sisältää mm. kyniä, pyyhekumin ja piirustusvihon. Katso kuvasta tuotteen koko sisältö.
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

Upea Disney Princess -aiheinen joulukalenteri. Jokaisen luukun taakse kätkeytyy yllätys. Joulun odotus sujuu joutuisammin ja lapsista on hauskaa saada pieni lahja jokaisena 24 päivänä. Kalenteri sisältää mm. kyniä, pyyhekumin ja piirustusvihon. Katso kuvasta tuotteen koko sisältö.

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Disney Princess

Artikkelinumero:
7002627-0000

Tags:
Tutut hahmot, 3-6 v., 1-10 EUR

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Disney Princess, Joulukalenteri koulutarvikkeilla

Arvostelu josta oli eniten apua

 • Lekmer-asiakas
  3
  0 henkilöt oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi
  Ihan mukava

  Tosi kaunis kalenteri, mutta luukut oli tosi vaikeita saada auki ja siinä samalla repeytyi aina koko kalenteri. Loppua kohden kalenteri ei siis enää näyttänyt oikein nätiltä... Myös tavaroiden saaminen ulos kalenterista oli haastavaa. Yhden luukun takaa ei löytynyt tavaraa ollenkaan - liekö tipahtanut aiemmin, kun olemme yrittäneet ottaa aikaisempien luukkujen tavaroita pois. Kalenteria piti väännellä, jotta sai tavaroita ulos. Lisäksi leimasimissa oli typerästi kauniissa kuvassa kiinni Disney-teksti, jonka takia leimasin kuva meni tuhruiseksi ja epäselväksi. Esim. sydän ei näyttänytkään painettuna sydämeltä. Yhden luukun takana oli ihana tarra-arkki, mutta tarrat olivat huonolaatuisia, eivätkä pysyneet kiinni missään ja tahmasivat sormet.
  Jos nämä puutteet saisi korjattua, olisi kalenteri aivan ihana. Sinällään kynät ja muut tykötarpeet on tosi mukavia ylläreitä.

  Asiaton arvostelu? Ilmoita!

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Disney Princess Näytä kaikki tuotteet

Disney Princess -jälleenmyyjänä Lekmer.fi on ylpeä voidessaan tarjota asiakkailleen laajan valikoiman prinsessa-aiheisia lastentuotteita. Disneyn valikoimasta löydät laadukkaat lelut lapsille, oli lempipuuhaasi sitten palapelit, pyöräily tai prinsessaleikit. Disney Princess -tuotteiden laajasta valikoimasta löydät upeat lelut, joita koristavat suosituista Disney-elokuvista tutut prinsessat. Disneyltä saat hempeän väriset vaatteet ja kalusteet sekä muut sisustustuotteet pienille prinsessoille, jotka rakastavat kaikkea vaaleanpunaista ja liilaa. Tutustu valikoimaan ja löydä esimerkiksi nuket, pop-up-teltat tai upea sohva! Jos taas Sofia ensimmäinen on suosikkisi, voit valita vaikkapa kimaltavat kengät ja tiaran, jota koristaa viehättävä prinsessa Sofia. Kun on aika hankkia uusi sänky, löydät Disneyltä monia erilaisia malleja, jotka sopivat aina 7-vuotiaaksi asti. Toteuta lastenhuoneeseen vaaleanpunainen ja kimalteleva Disney Princess -satumaailma, jossa lapset voivat leikkiä, pukeutua kauniisiin asuihin ja pitää hauskaa. Loihdi tuotteilla mielikuvituksellisiin leikkeihin innostava ympäristö ja hanki lapsen omaan valtakuntaan uusi Disney Princess sohva tai modernin ilmeen omaava Disney Princess sänky. Ovatko seinät lapsen mielestä tylsät ja värittömät? Prinsessa-aiheiset seinätarrat antavat seinille helposti uuden ilmeen. Hanki Disney Princess -tuotteet verkkokaupastamme Lekmer.fi. Meiltä löydät upeat, prinsessa-aiheiset nuket sekä modernit sisustustuotteet lastenhuoneen tyyliä elävöittämään. Vallitseeko lastenhuoneessa sotku ja epäjärjestys? Disneyn kivannäköiset säilytyshyllyt, korit ja laatikot auttavat pitämään huoneen siistinä ja tavarat kulkeutuvat helpommin omille paikoilleen. Disney Princess on osa laajaa Disney-maailmaa, joka kehittää lapsen mielikuvitusta ja kulkee mukana kasvun eri vaiheissa. Disney luo puitteet luoviin ja leikkiin innostaviin hetkiin, ja valikoimasta löydät taatusti jokaiselle jotain.