Lekmer logo
VARASTONTYHJENNYS

Disney Sofia the first, Joulukalenteri koulutarvikkeilla

0 (0) Arvostele
Disney Sofia the first, Joulukalenteri koulutarvikkeilla Disney Sofia the first, Joulukalenteri koulutarvikkeilla
€ 2,97
Aiemmin: € 9,90 -70%
Kpl jäljellä: Enemmän kuin 10 Vähemmän kuin 10
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa
Löytyy varastosta
Visa butikslager

Upea Sofia ensimmäinen -aiheinen joulukalenteri Jokaisen luukun taakse kätkeytyy yllätys. Joulun odotus sujuu joutuisammin ja lapsista on hauskaa saada pieni lahja jokaisena 24 päivänä. Joulukalenteri sisältää mm. koruja.... Näytä tuotekuvaus

Upea Sofia ensimmäinen -aiheinen joulukalenteri Jokaisen luukun taakse kätkeytyy yllätys. Joulun odotus sujuu joutuisammin ja lapsista on hauskaa saada pieni lahja jokaisena 24 päivänä. Joulukalenteri sisältää mm. koruja. Katso kuvasta tuotteen koko sisältö.
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

Upea Sofia ensimmäinen -aiheinen joulukalenteri Jokaisen luukun taakse kätkeytyy yllätys. Joulun odotus sujuu joutuisammin ja lapsista on hauskaa saada pieni lahja jokaisena 24 päivänä. Joulukalenteri sisältää mm. koruja. Katso kuvasta tuotteen koko sisältö.

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Disney Sofia the first

Artikkelinumero:
7002628-0000

Tags:
Tutut hahmot, 3-6 v., 1-10 EUR

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Disney Sofia the first Näytä kaikki tuotteet

Onko Sofia ensimmäinen valloittanut myös sinun perheesi? Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät laajan valikoiman Sofia the first -aiheisia leluja, mm. prinsessanuket ja upeat prinsessa-asut hauskaan ja mielikuvitukselliseen leikkiin. Disneyn animaatiosarja Sofia the first on saanut koko maailman uneksimaan oikean prinsessan tai kuninkaan elämästä. Lekmeriltä löydät paljon erilaisia Sofia ensimmäinen -tuotteita. Meiltä löydät monenlaiset tuotteet satumaailmasta haaveileville pienille kuninkaallisille aina leluista vaatteisiin. Prinsessa Sofian ystäville löytyy lelujen ja vaatteiden ohella paljon muutakin, kuten pussilakanat, aamutakit, pyöräilykypärät, saappaat sekä huovat. Huomasit varmaan, että Sofia ensimmäisen lempiväri on liila. Kaikissa Sofia the first -tuotteissa on kauniit liilan ja vaaleanpunaisen sävyt, jotka ovat omiaan piristämään arkea. Lapsista on hauskaa luoda omia mielikuvitusmaailmojaan, joissa kaikki on mahdollista ja leikki loputonta. Onko lapsen haaveissa ikioma Sofia the first lelu tai Sofia the first nukke? Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät upeat nuket ja vaatteet Sofia ensimmäinen -tuotemerkiltä. Lekmer.fi on Sofia the first -tuotteiden jälleenmyyjä verkossa. Meillä voit rauhassa tutustua tuotteisiin ja hankkia kaiken, mitä tarvitset raskauteen ja lapsiperheeseen. Sofia the first on Disneyn televisiosarja, jota alettiin esittää Yhdysvalloissa vuonna 2012. Sarja kertoo aivan tavallisesta 7-vuotiaasta tytöstä, josta yhtäkkiä tulee prinsessa hänen äitinsä mennessä naimisiin komean kuningas Roland II:n kanssa. Sarjassa monet Disneyn klassikkosadut punoutuvat yhteen taianomaiseksi maailmaksi. Olemme iloisia voidessamme tarjota asiakkaillemme suuren valikoiman suosittuja Sofia the first -tuotteita.