Lekmer logo

Jabadabado, Ksylofoni, Vaaleanpunainen

0 (0) Arvostele
Jabadabado, Ksylofoni, Vaaleanpunainen Jabadabado, Ksylofoni, Vaaleanpunainen
€ 19,90
(Ovh. € 19,90)
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa
Löytyy varastosta
Visa butikslager

Jabadabadon puinen ksylofoni, jolla on hauska soittaa ja leikkiä. Tämä lelu herättää lapsen musiikkikiinnostuksen jo nuorella iällä. Suositellaan alk. 18 kuukauden ikäisille. Koko: 21,5 x 15 cm... Näytä tuotekuvaus

Jabadabadon puinen ksylofoni, jolla on hauska soittaa ja leikkiä. Tämä lelu herättää lapsen musiikkikiinnostuksen jo nuorella iällä. Suositellaan alk. 18 kuukauden ikäisille.

Koko: 21,5 x 15 cm
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Löytyy myös näissä malleissa

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

Jabadabadon puinen ksylofoni, jolla on hauska soittaa ja leikkiä. Tämä lelu herättää lapsen musiikkikiinnostuksen jo nuorella iällä. Suositellaan alk. 18 kuukauden ikäisille.

Koko: 21,5 x 15 cm

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Jabadabado

Artikkelinumero:
8013515-0000

Tags:
Soittimet, 1-3 v., 10-20

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Jabadabado Näytä kaikki tuotteet

Ruotsalainen perheyritys JaBaDaBaDo käynnisti toimintansa vuonna 1993 aloittaen lapsille tarkoitettujen puulelujen valmistuksen. Toimittuaan alalla usean vuoden ajan yritys on laajentanut toimintaansa itse suunnittelemiensa lelujen lisäksi myös upeiden lastenhuoneen kalusteiden maahantuontiin.

JaBaDaBaDon keinonahkainen, useassa eri värissä saatavana oleva nojatuoli on suosittu ja upea yksityiskohta monen lapsen makuuhuoneessa. Sen klassinen muotoilu käsittää upeat käsinojat ja reilun selkänojan. Löydät valikoimastamme myös leikkisiä, upeasti muotoiltuja, puisia leivonnaisia ja tosi hauskoja leivontatarvikkeita, jotka tekevät leikeistä todella aidontuntuisia. Klassisten riisilamppujen modernit versiot värikkäine, tyypillisine JaBaDaBaDo-motiiveineen taas valaisevat huoneen kuin huoneen.

JaBaDaBaDon tuotteille on tunnusomaista värikäs ja leikkisä, monessa eri muodossa näyttäytyvä design, joka antaa juuri sen pienen lisäsäväyksen lapsen huoneeseen tai lastenjuhliin. Nojatuolit, leivontasetit, vaateripustimet ja jakkarat ovat vain pieni osa verkkolelukauppa Lekmerin valtavaa valikoimaa. Meiltä löydät laajan valikoiman niin lastenhuoneen sisustustuotteita, hauskoja leluja, JaBaDaBaDon suosittuja laatikoita, pahvirasioita, hyppynaruja, musiikki-instrumentteja, käytännöllisiä lasten matkalaukkuja ja puisia keinueläimiä. Meillä on joka sesonki uutuuksia, jotka nousevat nopeasti ehdottoman sisustushankinnan maineeseen. Inspiroidu lapsellisen hauskoista sisustustuotteista ja monesta muusta tuotteesta JaBaDaBadon laajassa valikoimassa!