Lekmer logo
VARASTONTYHJENNYS

Melissa & Doug, Role Play Costume Set, Hair Stylist

0 (0) Arvostele
Melissa & Doug, Role Play Costume Set, Hair Stylist Melissa & Doug, Role Play Costume Set, Hair Stylist
€ 15,16
Aiemmin: € 37,90 -60%
Kpl jäljellä: Enemmän kuin 10 Vähemmän kuin 10
(Ovh. € 37,90)
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa
Löytyy varastosta
Visa butikslager

Upea roolivaatesetti pienelle kampaajalle. Voit harjata, kammata, ”leikata” ja ”kihartaa” – luo uusi tyyli joka päivä! Paristoilla toimiva hiustenkuivain kuulostaa aivan aidolta ja puhaltaa viileää ilmaa. Tyytyväinen asiakas voi t... Näytä tuotekuvaus

Upea roolivaatesetti pienelle kampaajalle. Voit harjata, kammata, ”leikata” ja ”kihartaa” – luo uusi tyyli joka päivä! Paristoilla toimiva hiustenkuivain kuulostaa aivan aidolta ja puhaltaa viileää ilmaa. Tyytyväinen asiakas voi tarkistaa tyylin pienestä muovisesta käsipeilistä. Sopii 3-6 -vuotiaille.
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

Upea roolivaatesetti pienelle kampaajalle. Voit harjata, kammata, ”leikata” ja ”kihartaa” – luo uusi tyyli joka päivä! Paristoilla toimiva hiustenkuivain kuulostaa aivan aidolta ja puhaltaa viileää ilmaa. Tyytyväinen asiakas voi tarkistaa tyylin pienestä muovisesta käsipeilistä. Sopii 3-6 -vuotiaille.

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Melissa & Doug

Artikkelinumero:
4847

Tags:
Ammatit, 3-6 v., 30-50

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Melissa & Doug Näytä kaikki tuotteet

Melissa & Doug on tunnettu ainutlaatuisesta konseptistaan, joka on tehnyt yrityksestä suuren kautta maailman. Lekmer.fi on ylpeä Melissa & Doug -jälleenmyyjä tarjoten sekä Melissa & Doug -leluja että -asuja lapsille, jotka haluavat monipuolista ja opettavaista viihdykettä - ja vanhemmille, jotka eivät halua kadottaa leikkisää puoltaan. Useiden erimuotoisten ja -kokoisten lelujen joukosta löytyy jotain kaikenikäisille lapsille. Ensimmäinen Melissa & Dougin markkinoille tuoma lelu oli palapeli, joka osoittautui myöhemmin vain ensimmäiseksi lukuisista erilaisista puuleluista, jotka juuri tekevät yrityksestä niin suositun. Mutta ei siinä kaikki, vaan lelujen ja pehmoeläinten lisäksi valikoimasta löytyvät kaikki mahdolliset naamiaispuvut, jotka vaan saattavat juolahtaakaan lasten mieliin, jotta sinä ja lapsesi voisitte leikkiä yhdessä ja tehdä arjesta hieman hauskempaa. Melissa & Doug ovat itse mm. testanneet tuotteidensa onnistumisen omalla kuudella lapsellaan, mikä on antanut heille arvokasta palautetta ja lisäinnoitusta luoda yhä uusia omaperäisiä, jännittäviä tapoja antaa lasten olla lapsia ja jakaa tämä ilo vanhempiensakin kanssa. Käsinukeillaan, peleillään ja askartelutuotteillaan Melissa & Doug varmistavat, että valikoimasta todellakin löytyy jotain, josta jokainen lapsi pitää. Melissa ja Doug perustivat heidän omia nimiään kantavan leluyrityksen 1980-luvun lopussa Dougin vanhempien autotallista käsin ja sittemmin yritys on vain kasvanut. Palapeleistä ja leluista moneen muuhun tuotteeseen, Melissa & Dougilla on tänä päivänä yli 2000 tuotetta valikoimassaan. Lekmer.fi -verkkokaupassa on tarjolla Melissa & Doug -puuleluja jokaisessa mahdollisessa muodossa, koossa ja mallissa, jotta juuri sinun lapsesi löytäisi jotain kivaa. Jos tarkoituksenasi on ostaa naamiaispuku netistä, myös niitä on valikoimassa riippumatta siitä, mistä lapsesi pitää. Melissa & Doug ymmärtää, että leikki ei ole pelkkää hauskanpitoa, vaan myös oppimista ja kehittymistä varten. Lapset haluavat kasvaa ja oppia uusia asioita ja siksi Melissa & Doug panostavat leluihin, jotka antavat lasten leikkiä ja ajatella vapaasti samalla, kun heillä on todella hauskaa.