Lekmer logo

Disney Spiderman, Naamiaisasu

0 (0) Arvostele
Disney Spiderman, Naamiaisasu Disney Spiderman, Naamiaisasu
€ 32,90
(Ovh. € 39,90)
Voidaksesi ostaa tuotteen valitse koko ×
Du måste välja en storlek ×
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa
Löytyy varastosta
Visa butikslager

Klassinen Spiderman-puku. Siistissä puvussa pieni supersankari on valmiina suojelemaan kaupunkia roistoilta! Upea painatus ja kolmiulotteisen vaikutelman antavat yksityiskohdat, joiden ansiosta puku on todella aidon näköinen. Hupu... Näytä tuotekuvaus

Klassinen Spiderman-puku. Siistissä puvussa pieni supersankari on valmiina suojelemaan kaupunkia roistoilta! Upea painatus ja kolmiulotteisen vaikutelman antavat yksityiskohdat, joiden ansiosta puku on todella aidon näköinen. Hupussa on ilmareiät nenän kohdalla ja silmät ovat läpinäkyvää verkkomateriaalia.

Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

Klassinen Spiderman-puku. Siistissä puvussa pieni supersankari on valmiina suojelemaan kaupunkia roistoilta! Upea painatus ja kolmiulotteisen vaikutelman antavat yksityiskohdat, joiden ansiosta puku on todella aidon näköinen. Hupussa on ilmareiät nenän kohdalla ja silmät ovat läpinäkyvää verkkomateriaalia.

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Spiderman

Artikkelinumero:
8092998-1013

Tags:
Tunnetut hahmot, 4-8 v., 30-50

Energy label ×

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Spiderman Näytä kaikki tuotteet

Spiderman-tuotteiden jälleenmyyjänä Lekmer.fi tarjoaa kattavan valikoiman Hämähäkkimies-aiheisia tuotteita lapsille. Disney Spiderman -valikoimasta löydät siistit Spiderman tuotteet, kuten iloisenväriset vaatteet, kengät ja lelut lapsille aina 12 ikävuoteen asti. Disney Spiderman -valikoimasta jokainen Hämähäkkimies-fani löytää omat suosikkituotteet, mm. Spiderman jalkineet ja Spiderman vaatteet. Aktiivisille, paljon liikkuville lapsille saat mm. siistit suojasetit ja lenkkarit hämähäkkikuviolla sekä tennarit ja saappaat arkeen. Disneyn valikoimasta löydät Spiderman lastenvaatteet sekä siistin Spiderman naamiaisasun juhliin ja naamiaisiin. Hämähäkkimiehen asu koostuu kokopuvusta ja naamiosta ja se sopii 4‒10-vuotiaille. Lastenhuoneen sisustukseen löydät meiltä hauskat Spiderman sisustustuotteet, kuten Spiderman valaisin kirjoituspöydälle tai kattoon. Disneyn Spiderman-aiheisten tuotteiden joukosta löydät jokaiselle jotain, mm. snorkkelisetti, suojasetti ja upeat Spiderman hahmot. Naamiaisiin tai lastenkutsuille lapsi voi pukeutua hauskaan Disney Spiderman naamiaisasuun. Klassinen Hämähäkkimiehen asu on väriltään punainen ja sininen ja siihen kuuluu myös naamio. Hanki uusimmat Spiderman-tuotteet verkosta osoitteesta Lekmer.fi. Verkkokaupastamme tilaat helposti ja nopeasti kaikki tuotteet lapsiperheeseen. Disneyn tuotteet valmistetaan monessa eri maassa eri puolilla maailmaa. Kymmenen vuotta sitten Disney otti käyttöön työntekijöiden työturvallisuutta, hyvinvointia ja oikeudenmukaisia työehtoja koskevat eettiset toimintaohjeet. Kaikki Disneyn tuotteet läpikäyvät tarkan tuotetarkastuksen lisäksi myös yhtiön sisäiset testit, jotka ovat tiukemmat kuin valmistajille määrätyt yleiset ohjeet ja suositukset. Valikoimasta vastaavat Disneyn omat suunnittelijat, jotka myös huolehtivat siitä, että tuotteista huokuu Disney-elokuvista tuttu taianomaisuus.