Lekmer logo
VARASTONTYHJENNYS

Monster High, Naamiaisasu, Cleo De Nile, Koko 116

0 (0) Arvostele
Monster High, Naamiaisasu, Cleo De Nile, Koko 116 Monster High, Naamiaisasu, Cleo De Nile, Koko 116
€ 11,37
Aiemmin: € 37,90 -70%
Kpl jäljellä: Enemmän kuin 10 Vähemmän kuin 10
(Ovh. € 37,90)
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa
Löytyy varastosta
Visa butikslager

Monster High'n Cleo De Nile -naamiaisasu, koko 116. Pukeudu suosikkihahmoksesi ja tee vaikutus naamiaisjuhlissa! Sisältää topin, housut, vyön, rannekorun ja hansikkaat.... Näytä tuotekuvaus

Monster High'n Cleo De Nile -naamiaisasu, koko 116. Pukeudu suosikkihahmoksesi ja tee vaikutus naamiaisjuhlissa! Sisältää topin, housut, vyön, rannekorun ja hansikkaat.
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

Monster High'n Cleo De Nile -naamiaisasu, koko 116. Pukeudu suosikkihahmoksesi ja tee vaikutus naamiaisjuhlissa! Sisältää topin, housut, vyön, rannekorun ja hansikkaat.

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Monster High

Artikkelinumero:
0019744

Tags:
Tunnetut hahmot, 5-7 v., 30-50

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Monster High Näytä kaikki tuotteet

Osta Monster High -muotinukkesi meiltä Lekmer.fi -verkkokaupasta, Monster High -jälleenmyyjältäsi. Valikoimassamme on runsaasti mahtavia tuotteita, jotta sinä löytäisit jotain juuri omalle lapsellesi sopivaa. Monster High -sarjassa on tarjolla kaikkea muotinukeista ja upeista vaatteista aina laukkuihin, pussilakanasetteihin ja polkupyöriin asti. Useimmat tuotteet sopivat lapsille aina 12 ikävuoteen saakka. Jos etsit moderneja lahjoja lastenjuhliin, voimme me Lekmer.fi -verkkokaupassa suositella mm. mahtavia Monster High -nukkeja ja vaatteita, joissa on upea monsterikuviointi. Lisäksi Monster High tarjoaa naamiaispukuja lapsille, jotka pukeutuvat mielellään, ja runsaasti erilaisia kenkiä, joissa on mahtava kuviointi. Järjestä Monster High -teemajuhlat lapsellesi ja valitse upeat tuotteet meiltä, Monster High tarjoaa mm. discolamppuja, jotka heijastavat värillistä valoa huoneeseen. Mitä muuta lapsesi voisikaan toivoa? Niille, jotka haluavat sisustaa lastenhuonetta, merkki tarjoaa myös upeita pussilakanasettejä ja puhallettavia nojatuoleja, jotka tuovat glamourin tuntua mukanaan. Haluaako lapsesi Monster High -nuken tai mahtavan Monster High -topin? Olet tullut oikeaan paikkaan! Meiltä Lekmer.fi -verkkokaupasta voit ostaa mahtavia lastentuotteita, meillä on taatusti jotain jokaiselle. Oletteko lähdössä matkalle? Ota mukaan Monster High -tuotteita ja anna koko perheen viettää mukava hetki leikkien. Meiltä Lekmer.fi -verkkokaupasta voit ostaa cooleja ja moderneja Monster High -tuotteita netistä, valikoimassa on jotain sopivaa joka lapselle iästä riippumatta. Monster High tarjoaa mm. upeita muotinukkeja, jotka ovat saaneet innoituksensa kauhuelokuvien eri hahmoista, esim. Frankensteinista, Draculasta ja Medusasta. Maailman suurin leluvalmistaja Mattel, Inc. toi Monster High’n markkinoille vuonna 2010. Mattel syntyi jo vuonna 1945 ja myy mm. sellaisia tuotemerkkejä kuin Barbie, UNO ja The Simpsons monien muiden ohella. Tämä yritys luo monia erilaisia leluja lasten nautittavaksi, mutta uskoo myös, että lasten tulee saada olla luovia, mielikuvituksellisia ja kehittyä edelleen.