Lekmer logo

My Little Pony, Naamiaisasu, Pinkie Pie, Deluxe

0 (0) Arvostele
My Little Pony, Naamiaisasu, Pinkie Pie, Deluxe My Little Pony, Naamiaisasu, Pinkie Pie, Deluxe
€ 36,90
(Ovh. € 39,90)
Voidaksesi ostaa tuotteen valitse koko ×
Du måste välja en storlek ×
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa
Löytyy varastosta
Visa butikslager

Upea, vaaleanpunaisen sävyinen My Little Pony -mekko puhvihihoilla. Hameosassa on röyhelömäinen tyllikangas ja yläosassa on pyöreä pääntie sekä televisiosarjasta tutun Pinkie Pien kuva. Hahmolla on kimaltava harja sekä pitkä, vaal... Näytä tuotekuvaus

Upea, vaaleanpunaisen sävyinen My Little Pony -mekko puhvihihoilla. Hameosassa on röyhelömäinen tyllikangas ja yläosassa on pyöreä pääntie sekä televisiosarjasta tutun Pinkie Pien kuva. Hahmolla on kimaltava harja sekä pitkä, vaaleanpunainen häntä. Asu sopii hyvin leikkiin ja naamiaisiin.

Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

Upea, vaaleanpunaisen sävyinen My Little Pony -mekko puhvihihoilla. Hameosassa on röyhelömäinen tyllikangas ja yläosassa on pyöreä pääntie sekä televisiosarjasta tutun Pinkie Pien kuva. Hahmolla on kimaltava harja sekä pitkä, vaaleanpunainen häntä. Asu sopii hyvin leikkiin ja naamiaisiin.

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
My Little Pony

Artikkelinumero:
8093005-0000

Tags:
Tunnetut hahmot, 4-6 v., 30-50

Energy label ×

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

My Little Pony Näytä kaikki tuotteet

Osta joka lapsen suosikki My Little Pony netistä. Lekmer.fi -verkkokaupasta löydät kaiken leikkiin ja sisustukseen. Anna lapsesi säilyttää korujaan suloisessa korurasiassa tai lämmitellä mukavassa ponchossa. Nyt lapsesi voi jopa suunnitella oman poninsa. Mitä valitsetkaan, voimme luvata, että lapsesi viettää hauskoja hetkiä Pinkie Pien, Appeljackin ja kaikkien muiden My Little Pony -ystävien seurassa. My Little Pony laajoine valikoimineen on ollut lasten suosikki jo pitkään. Ole luova ja päästä mielikuvituksesi valloilleen My Little Ponyn kanssa. Nyt lapset voivat seisoa lavalla yhdessä My Little Pony Equestria Girlsin kanssa Rainbow Rocksissa tai mennä tanssiaisiin My Little Pony Cantelot -linnassa. Kenties he kutsuvat ystävänsä teelle yhdessä My Little Pony -prinsessan kanssa. My Little Ponylla on myös muita tuotteita valikoimassaan. Kylvyn jälkeen voi olla kiva lämmitellä hetki mukavassa My Little Pony -ponchossa ennen kömpimistä vasta pedattuun sänkyyn, jossa on My Little Pony -vuodevaatteet. Lekmer.fi -verkkokaupan tuotteet ovat aina hyvälaatuisia ja voit olla varma, että lapsesi leikkivät turvallisesti leluillamme. Suositulla My Little Pony -tuotemerkillä on laaja ja monipuolinen valikoima sekä nukkeja että poneja. My Little Pony -tuotteita alettiin myydä 1980-luvun alussa ja ne ovat olleet siitä lähtien sekä lasten että aikuisten suosikkeja. Iloisenväriset lelut stimuloivat lasten luovaa puolta ja päästävät mielikuvituksen valloilleen. Voit kammata ponien harjaa tai lähteä löytöretkelle Ponyvilleen. Kenties törmäät Twilight Sparkleen tai sen ystäviin. Hoida My Little Pony -poneja ja vietä hauskoja, taianomaisiä hetkiä yhdessä kaikkien ystäviesi kanssa. Meiltä Lekmer.fi -verkkokaupasta löydät monipuolisen valikoiman My Little Ponyn leluja ja sisustustavaroita. Sinä vanhempana voit olla varma, että tuotteemme ovat turvallisia ja korkealaatuisia. Tervetuloa!