Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä
Lekmer logo

Naamiaiset ja rooliasut

Naamiaiset ovat lastenkutsujen hyväksi havaittu klassikkoteema. Kukapa ei haluaisi pukeutua merirosvoksi, linnanneidoksi, ritariksi tai noidaksi?

Lekmeriltä löydät suuren valikoiman erilaisia rooliasuja ja naamiaistarvikkeita, jotka sopivat monenlaiseen tarkoitukseen – leikkiin ja juhlaan. Vakoiluleikki on monin verroin hauskempaa Spidermaniksi pukeutuneena ja suosikkihahmon asuun sonnustautuminen vie leikin aivan uudelle tasolle!

Naamiaisasuvalikoimamme

Tutustu rauhassa koko valikoimaamme tai valitse varman päälle alla olevista suursuosikeistamme. Pienemmät lapset innostuvat takuulla minikokoisesta poliisiasusta, jännästä Hämähäkkimiehen asusta tai Astrid Lindgrenin maailmasta tutun Pepin tai Eemelin asusta. Hieman isommat lapset saattavat mieltyä prinsessan ja muiden satuhahmojen, kuten keijun, velhon, enkelin, noidan tai merirosvon asuun.

Tässä kuitenkin vain muutamia tuotteitamme. Kurkista verkkokauppaan saadaksesi käsityksen koko valikoimastamme.

Naamiaistarvikkeet

Kenties sinulla on jo itse puku, mutta haluat täydentää sitä erilaisilla asusteilla? Merirosvo ei ole merirosvo ilman miekkaa tai koukkua, ritari tarvitsee välttämättä kypärän ja kilven ja poliisi on pulassa ilman pistoolia ja stop-kilpeä.

Meiltä löydät myös laadukkaat kasvomaalit, joille löytyy käyttöä myös naamiaisten jälkeen. Tee synttärivieraille upeat kasvomaalaukset tai nostata kisatunnelmaa sipaisemalla poskiisi sinistä ja valkoista!
61 tuotetta
61 tuotetta