Lekmer logo

Lundby Stockholm, Nukkekoti 2014

0 (0) Arvostele
Lundby Stockholm, Nukkekoti 2014 Lundby Stockholm, Nukkekoti 2014
€ 72,90
(Ovh. € 119,90)

Voit seurata tilannetta täyttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kohtaan. Saat meiltä sähköpostiisi viestin heti kun tuotetta voi taas tilata.

Väliaikaisesti loppu.
Visa butikslager

Tervetuloa Tukholmaan (Stockholm) - nykyaikaiseen nukkekotiimme! Täällä tarjotaan jännittävää arkkitehtuuria, muotoilua ja suuria pintoja, joissa on paljon tilaa leikkimiseen. Täällä on ulosvedettävä laatikko mosaiikkikuvioisella ... Näytä tuotekuvaus

Tervetuloa Tukholmaan (Stockholm) - nykyaikaiseen nukkekotiimme! Täällä tarjotaan jännittävää arkkitehtuuria, muotoilua ja suuria pintoja, joissa on paljon tilaa leikkimiseen. Täällä on ulosvedettävä laatikko mosaiikkikuvioisella altaalla. Kaikki huoneet ovat valmiina sähkö varten. Toimitetaan kokoamattomana. Nuket ja tarvikkeet ostetaan erikseen.
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Passar till

Tuotteen kuvaus

Tervetuloa Tukholmaan (Stockholm) - nykyaikaiseen nukkekotiimme! Täällä tarjotaan jännittävää arkkitehtuuria, muotoilua ja suuria pintoja, joissa on paljon tilaa leikkimiseen. Täällä on ulosvedettävä laatikko mosaiikkikuvioisella altaalla. Kaikki huoneet ovat valmiina sähkö varten. Toimitetaan kokoamattomana. Nuket ja tarvikkeet ostetaan erikseen.

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Lundby

Artikkelinumero:
8080359-0000

Tags:
Nukkekodit ja tarvikkeet, 3-10 v., 70-100

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Lundby Näytä kaikki tuotteet

Jos tarkoituksenasi on ostaa nukkekoti netistä, olet tullut aivan oikeaan paikkaan! Meillä Lekmer.fi -verkkokaupassamme on laaja valikoima fantastisia Lundbyn nukkekoteja, jotka voidaan sisustaa personallisesti upean yksityiskohtaisin huonekaluin ja valaisimin. Nukkekodilla leikkiminen on hauskaa niin isoille kuin pienillekin ja leikkimahdollisuudet ovat loputtomat. Kenties muistat klassisen Lundby Småland -nukkekodin lapsuudestasi? Meillä on myös uusi, moderni Stockholm-nukkekoti, joka huokuu nykyaikaa ja uudistumista. Lundby-nukkekodin viimeistelemiseksi valikoimassamme on pihoja ja runsaasti kalusteita. Uusi, upea talo täytyy tietysti sisustaa omalla persoonallisella tyylillänne. Lundby-nukkekodin huonekaluja on tarjolla lukuisissa eri muodoissa ja ne ovat hämmästyttävän yksityiskohtaisia. Lundby-nukkekoti kutsuu tuntikausien leikkiin, sillä se kehittää mielikuvitusta ja lapsi voi luoda aivan oman haavemaailmansa. Kaikki Lundby-nukkekotien ikkunat ovat avattavia ja huoneet valmiita sähkön käyttöön. Lundby on klassinen, ruotsalainen yritys, joka valmistaa upeita, pieniä taloja perheille, jonka jäsenet haluavat leikkiä yhdessä. Lundbyn perhelelut ovat sijoitus, jonka antamat mielikuvitukselliset leikit kestävät pitkään. Lundby kehittää yhteistyössä innovatiivisten muotoilijoiden ja arkkitehtien kanssa jatkuvasti uusia, suloisia huonekaluja ja muutoksia nukkekoteihin kuvastaakseen nykyaikaa. Lekmer.fi tietää, kuinka tärkeitä mielikuvitukselliset leikit ovat. Siksi olemmekin varastoineet reilusti suosittujen Lundby-nukkekotien erilaisia nukkeja ja huonekaluja. Kukoistavan Lundby-yrityksen historia alkoi vuonna 1945, kun aviopari Axel ja Grete Thomsen muuttivat Tanskasta takaisin Ruotsiin ja asettuivat asumaan Lundbyhyn. Grete alkoi piirtää ja valmistaa nukkekotia ja huonekaluja sisarentytärtään varten. Kaksi vuotta myöhemmin Ferd. Lundqvist & Co, myöhemmin NK, teki kokonaisen 325 kruunun arvoisen tilauksen. Ensimmäinen nukkekotitehdas avattiin Lerumiin vuotta myöhemmin. Yritys on kasvanut merkittävästi viime vuosikymmenten aikana ja valmistaa tätä nykyä yhtä maailman myydyimmistä nukkekodeista.