Lekmer logo

Leiki ja opi - oppimaan innostavat lelut ja kokeilusetit

Leikin varjolla on kiva oppia asioita ja perheen pienimmille tämä on myös ainoa tapa uuden opetteluun. Lasta ei voi pakottaa oppimaan, vaan harjoittelun tulisi olla hauskaa!

Meiltä löydät monipuolisen valikoiman leiki ja opi -tuotteita, jotka ovat paitsi innostavia myös viihdyttäviä. Hieman vanhemmille lapsille löydät paljon erilaisia tuotteita, jotka ovat saaneet innoituksena tieteestä ja erilaisista kokeista.

Välineitä oppimiseen

Lekmeriltä löydät oppimiseen innostavat lelut ja helppolukuiset kirjat, jotka kehittävät lapsen lasku- ja lukutaitoa. Meiltä tilaat myös oppimista tukevat tehtävä- ja puuhakirjat, ABC-kirjat, äänikirjat ja lapsille suunnatut tietokirjat, joihin lapsi voi tutustua yhdessä vanhemman kanssa.

Tutustu esimerkiksi V.SMILE-sarjan peleihin sekä luovuutta ja mielikuvitusta kehittäviin piirustus-, väritys- ja puuhakirjoihimme.

Tiede ja kokeilu

Lapsista on hauskaa tutustua ympäröivään maailmaan ja kokeilla miten luonnonlait käytännössä toimivat. Erilaisten tutkimus- ja koesettien avulla lapsi voi itse etsiä vastaukset häntä askarruttaviin kysymyksiin.

Vanhempana olet varmasti jo tottunut lasten kysymystulvaan! Miten sähkö toimii? Mikä on sormenjälki? Miltä tähti näyttää? Nyt voit antaa lapsen itse tutkia ja ottaa asioista selvää – kunkin ikätasolle sopivalla tavalla.

Kaikkein suurin ja kaikkein pienin

Jättimäinen tai pikkuruinen – jännittävää yhtä kaikki! Teleskooppi tarjoaa lapselle ja koko perheelle monta hauskaa ja inspiroivaa hetkeä. Pimeinä syysiltoina on hauskaa istua ikkunassa tai pihalla tähtitaivaan ihmeitä katselemassa.

Samalla tavalla myös mikroskooppi näyttää lapselle asioita, joita ei paljaalla silmällä näe. Mikä tahansa arkinen esine saa aivan uusia ulottuvuuksia, kun sitä tarkastelee mikroskoopin linssin läpi.

Fysiikka, biologia, kemia ja geologia tutuiksi

Mikroskooppien ja teleskooppien lisäksi löydät meiltä mm. kasvipuristimet, ötökkäpurkit ja erilaiset kokeilusetit. Voit tilata jopa täydellisen sääaseman minikoossa.

Tässä vain muutamia tieteestä kiinnostuneille sopivia tuotteitamme. Tutustu kaikkiin tuotteisiimme, jotka auttavat sammuttamaan lapsen tiedonjanoa. Löydät takuulla täydellisen lahjan ja saatatpa innostua asiasta itsekin!

50 tuotetta
50 tuotetta