Lekmer logo

Tutki & kokeile

Vanhemmista on upeaa nähdä lapsensa tutkivan maailmaa ja kiinnostuvan uusista asioista. Me Lekmerillä ymmärrämme, miten arvokasta lapsen leikki on kehityksen ja oppimisen kannalta. Erilaiset tiede- ja tutkimussetit ovat oivallinen tapa kannustaa lasta tutkimaan ympäröivää maailmaa ja ne sopivat hyvin lahjaksi tiedonjanoiselle lapselle!

Verkkokaupastamme osoitteessa Lekmer.fi löydät suuren valikoiman tuotteita erilaisten ilmiöiden tutkimiseen ja hauskojen kokeiden tekoon. Meiltä löytyy jokaiselle jotakin mielenkiinnon kohteesta ja iästä riippumatta. Onko lapsesi kiinnostunut avaruudesta? Siinä tapauksessa kaukoputki on nappivalinta. Meiltä löydät lapsille sopivat, säädettävällä telineellä varustetut kaukoputket, joilla pieni tähtitieteilijä voi tutkia planeettoja ja tähdenlentoja iästä ja koosta riippumatta. Meiltä löydät myös karttapallot, mikroskoopit ja erilaiset tutkimussetit lapsille. Kiinnostuksen kohteesta riippumatta löydät meiltä paljon sopivia tuotteita tiedonhaluisille lapsille.

Monipuolisesta valikoimastamme löydät paljon tuotteita, jotka innostavat oppimaan hauskalla tavalla. Valaistu karttapallo näyttää lapselle, missä eri maat ja maanosat sijaitsevat. Tämä hyödyllinen apuväline tekee maantiedosta hauskaa! Luonto ja hyönteiset kiinnostavat monia lapsia, ja mikroskoopin avulla lapsi pääsee kurkistamaan keräämiensä ötököiden jännittävään maailmaan. Meiltä löydät mikroskooppisetit sekä hauskat ötökkäpurkit, jotka sopivat monen ikäisille lapsille. Kivat tuotteet mahdollistavat koko perheen yhteiset tutkimusretket luontoon!

Verkkokaupastamme Lekmer.fi saat kaiken tarvittavan pienelle tutkijalle. Uusien asioiden oppiminen tuottaa paljon iloa, joten aloita seikkailu jo tänään!

48 tuotetta
48 tuotetta