Lekmer logo
VARASTONTYHJENNYS

Disney Frozen, Elsa Paint and Style Head

3.5 (2) Arvostele
Disney Frozen, Elsa Paint and Style Head Disney Frozen, Elsa Paint and Style Head
€ 4,36
Aiemmin: € 10,90 -60%
Kpl jäljellä: Enemmän kuin 10 Vähemmän kuin 10
(Ovh. € 10,90)
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa
Löytyy varastosta
Visa butikslager

Färglägg Elsa från Disney Frost med Disney Frozen, Elsa Paint and Style Head. Detta kreativa lekset innehåller en gipsfigur av Elsa som barnet kan måla i 6 färger.... Näytä tuotekuvaus

Loihdi Disneyn Frozen - huurteinen seikkailu -elokuvasta tutulle Elsalle uusi ilme. Päästä luovuutesi valloilleen ja tee nukelle upeat hiusraidat tai uusi, viehättävä kampaus. Setti sisältää värejä, tarroja, hiusharjan ja hiussolkia. 4-vuotiaasta alkaen.
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

Loihdi Disneyn Frozen - huurteinen seikkailu -elokuvasta tutulle Elsalle uusi ilme. Päästä luovuutesi valloilleen ja tee nukelle upeat hiusraidat tai uusi, viehättävä kampaus. Setti sisältää värejä, tarroja, hiusharjan ja hiussolkia. 4-vuotiaasta alkaen.

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Disney Frozen

Artikkelinumero:
8073625-0000

Tags:
Askartelu, 4-10 v., 10-20

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Disney Frozen, Elsa Paint and Style Head

Arvostelu josta oli eniten apua

 • Lekmer-asiakas
  4
  1 henkilöt oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi
  Maalattava Elsan pää

  Tuote oli paljon pienempi kuin kuvittelin, mutta toisaalta hyvä, ettei maalattavat alueet olleet liian suuria, koska varmasti tytär olisi kyllästynyt. Muuten värit pitivät paikkaansa, mutta kasvojen väri oli aivan liian keltainen, niin lopputuloksesta ei mitenkään voinut tulla kuvan kaltaista.

  Asiaton arvostelu? Ilmoita!

Viimeisimmät arvostelut

 • Disney Frozen, Elsa Paint and Style Head
  Lekmer-asiakas
  3/5
  0 henkilöt oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi
  Ihan jees

  Lapsi tykkäsi. Tuote kuitenki vähän "vaisu".

  Asiaton arvostelu? Ilmoita!
Näytä useampia arvosteluja

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Disney Frozen Näytä kaikki tuotteet

Meiltä Lekmeriltä löydät Disney Frozen -lelut, Elsa- ja Anna-mekot, -muotinuket, -askartelutarvikkeet, -lastenvaatteet ja paljon muuta Disneyn Frozen-elokuvaan liittyvää. Frozen-elokuva kertoo prinsessa Annasta ja hänen sisarestaan Elsasta. Kun Elsa kruunataan heidän kotivaltakuntansa Arendellen kuningattareksi, hän jäädyttää koko kuningaskunnan vahingossa ikitalveen. Elsa pakenee kuningaskunnasta ja Anna lähtee etsimään sisartaan. Matkalla hän tapaa seikkailija Kristofferin, tämän Sven-poron ja iloisen Olaf-lumiukon. Meiltä löydät laajan valikoiman Disney-leluja, ml. Elsa- ja Anna-nuket kauniine, säteilevine mekkoineen, Frozen-elokuvan minifiguurit ja kaikki hahmot, kauniit jäälinnat, joissa prinsessat ja Olaf voivat leikkiä ja runsaasti muita hauskoja leluja tästä suositusta Disney-elokuvasta.

Lisäksi meillä on naamiaispukuja, jotta lapsesi voi itse luoda Frozen-hahmojen tarinan uudelleen ja yhdistää kauniit, kimaltelevat Elsa-mekot ja -peruukit elokuvan lauluihin ja musiikkiin. Sisusta lastenhuone erityisen upeasti Frozen-aiheisilla lastenhuoneen kalusteilla, vuodevaateseteillä ja muilla sisustusyksityiskohdilla. Meiltä löydät myös lastenvaatteet, matot, valaisimet, kylpyhuonetarvikkeet ja monet muut tuotteet, joissa seikkailevat Elsa, Anna, Kristoffer, iloinen Sven-poro ja suloinen Olaf-lumiukko. Laajasta Disney Frozen -valikoimastamme löydät myös tyylikkäät ja turvalliset, elokuvan hahmoin kuvioidut turvaistuimet autoon.

Anna lapsesi leikkiä ja laulaa itsesi tämän Disney-elokuvan taianomaiseen maailmaan ja seikkailuun, Lekmeriltä löydät jotain jokaiselle Frozen-harrastajalle!