Lekmer logo
VARASTONTYHJENNYS

Minions, Laukku ja tarvikkeita, Keltainen

4.5 (2) Arvostele
Minions, Laukku ja tarvikkeita, Keltainen Minions, Laukku ja tarvikkeita, Keltainen
€ 10,76
Aiemmin: € 26,90 -60%
Kpl jäljellä: Enemmän kuin 10 Vähemmän kuin 10
(Ovh. € 26,90)
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa
Löytyy varastosta
Visa butikslager

Keltainen reppu, jonka kuvioinnissa Itse Ilkimys -elokuvasta tutut Kätyrit. Repussa on sininen kantokahva, vetoketju ja sivutasku. Reppu sisältää A5-kierrelehtiön, kynäkotelon, kuulakärkikynän ja kansion. Koko: 37,5 x 30 x 10 cm.... Näytä tuotekuvaus

Keltainen reppu, jonka kuvioinnissa Itse Ilkimys -elokuvasta tutut Kätyrit. Repussa on sininen kantokahva, vetoketju ja sivutasku. Reppu sisältää A5-kierrelehtiön, kynäkotelon, kuulakärkikynän ja kansion.

Koko: 37,5 x 30 x 10 cm.
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

Keltainen reppu, jonka kuvioinnissa Itse Ilkimys -elokuvasta tutut Kätyrit. Repussa on sininen kantokahva, vetoketju ja sivutasku. Reppu sisältää A5-kierrelehtiön, kynäkotelon, kuulakärkikynän ja kansion.

Koko: 37,5 x 30 x 10 cm.

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Minions

Artikkelinumero:
8071998-0000

Tags:
Askartelu, 3-8 v., 20-30

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Minions, Laukku ja tarvikkeita, Keltainen

Arvostelu josta oli eniten apua

 • Lekmer-asiakas
  4
  0 henkilöt oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi
  Minions Filled Backpack Set

  Ostin kyseisen tuotepaketin alennusmyynnistä. Ihan kiva ja hauska sisältö. Repun koko sopii alle kouluikäiselle tai esim. retkikäyttöön, joten ihan tuota normaalihintaa en maksaisikaan. Tuotteet repun sisällä tosin soveltuvat myös kouluikäiselle.

  Asiaton arvostelu? Ilmoita!

Viimeisimmät arvostelut

 • Minions, Laukku ja tarvikkeita, Keltainen
  Lekmer-asiakas
  5/5
  0 henkilöt oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi
  Minttarit

  Oiva paketti sopuhintaan.

  Asiaton arvostelu? Ilmoita!
Näytä useampia arvosteluja

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Minions Näytä kaikki tuotteet

On olemassa paljon Minions-tuotteita, joista valita. Näistä ilkikurisista, keltaisista hahmoista, jotka luotiin Itse ilkimys -suurelokuvaa varten, on tullut tämän päivän lasten suursuosikkeja ja nyt onkin tarjolla lukemattomia elokuvasta innoituksensa saaneita tuotteita, joista nuoremmat voivat nauttia. Osta nyt Minions netistä Lekmer.fi -verkkokaupastamme. Olemme koonneet tänne suuren kokoelman näitä minisuosikkeja. Löydät meiltä mm. todella mahtavia Minions-pussilakanasettejä, jotka takaavat, että pikkuisemme nukkuvat tyylillä. Tuotemerkki myy myös runsaasti hahmoja ja leluja, jotka tarjoavat todella erilaisia leikkimahdollisuuksia kaikenikäisille lapsille. Tutustu puhuvaan Minions talking Kevin -toimintahahmoon tai Minions-askartelupaketteihin, joiden avulla lapset voivat valmistaa omat elokuvan innoittamat tohvelinsa tai avaimenperän. Myös vaatteiden osalta on todella paljon tarjontaa ja jos haluat hankkia Minions-t-paidan, asia on helppo järjestää. T-paitoja on montaa eri mallia, jotta voisit löytää oman suosikkisi yksinkertaisesti. Tässä tuotelinjassa on myös todella mahtavat Despicable me -tennarit. Hyvä laatu ja huvittavat tuotteet ovat tehneet kätyreistä kiistattoman suosikin kodeissa ympäri Pohjoismaita. Jos haluat löytää valtuutetun Minions-jälleenmyyjän, sinun ei tarvitse etsiä Lekmer.fi -verkkokauppaa kauempaa. Laaja Itse ilkimys -tuotevalikoimamme takaa, että jokainen löytää jotain kiinnostavaa. Verkkokaupassamme on suuri kokoelma ehdottoman parhaita tuotteita muutamilta maailman tunnetuimmilta merkeiltä lapsille ikään katsomatta. Keskitymme laatuun ja helppokäyttöisyyteen, sillä haluamme tarjota vain parasta sekä uusille että kokeneemmillekin vanhemmille. Jos haluat ostaa vaatteet ja sisustustavarat netistä, se onnistuu yksinkertaisesti meillä. Työskentelemme uutterasti tehdäksemme asiakkaamme tyytyväisiksi joka kerta ja pyrimme päämääräämme, 100% tyytyväisiin asiakkaisiin, nopein toimituksin, avokaupoin sekä asiakaspalveluin, joka auttaa nopeasti kysymysten ilmaantuessa.