Lekmer logo

PlayDoh, Plus Variety, 8 kpl

5 (2) Arvostele
PlayDoh, Plus Variety, 8 kpl PlayDoh, Plus Variety, 8 kpl
€ 11,90
(Ovh. € 11,90)

Voit seurata tilannetta täyttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kohtaan. Saat meiltä sähköpostiisi viestin heti kun tuotetta voi taas tilata.

Väliaikaisesti loppu.
Visa butikslager

Play Doh PLUS -muovailuvahan ansiosta pienten lasten on helpompi puristaa muovailuvaha muottien läpi tai muotoilla vahaa itse käsin, koska se on ohuempaa ja helpommin muotoiltavaa. Pakkaus sisältää 8 eriväristä Play Doh PLUS -purk... Näytä tuotekuvaus

Play Doh PLUS -muovailuvahan ansiosta pienten lasten on helpompi puristaa muovailuvaha muottien läpi tai muotoilla vahaa itse käsin, koska se on ohuempaa ja helpommin muotoiltavaa. Pakkaus sisältää 8 eriväristä Play Doh PLUS -purkkia.
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Tuotteen kuvaus

Play Doh PLUS -muovailuvahan ansiosta pienten lasten on helpompi puristaa muovailuvaha muottien läpi tai muotoilla vahaa itse käsin, koska se on ohuempaa ja helpommin muotoiltavaa. Pakkaus sisältää 8 eriväristä Play Doh PLUS -purkkia.

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Play-Doh

Artikkelinumero:
8008507-0000

Tags:
Muovailuvahat, 3-6 v., 10-20

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

PlayDoh, Plus Variety, 8 kpl

Arvostelu josta oli eniten apua

 • Lekmer-asiakas
  5
  0 henkilöt oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi
  Ihanat värit

  Värit ovat aivan ihania!

  Asiaton arvostelu? Ilmoita!

Viimeisimmät arvostelut

 • PlayDoh, Plus Variety, 8 kpl
  Lekmer-asiakas
  5/5
  0 henkilöt oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi
  Klassikko

  Monta väriä plussaa

  Asiaton arvostelu? Ilmoita!
Näytä useampia arvosteluja

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Play-Doh Näytä kaikki tuotteet

Muovailuvahasta luominen on uskomattoman suosittua kaikkien lasten keskuudessa. Play-Doh -muovailuvaha tekee luomisestä entistäkin hauskempaa, sillä se on todella helposti työstettävää ja muovailtavaa. Suuren väri- ja tarvikevalikoiman avulla lapsi voi tehdä mitä fantastisimpia luomuksia. Vain mielikuvitus asettaa rajoja. Päästä luovuus valloilleen Play-Doh’lla! Lekmer.fi tarjoaa laajan valikoiman Play-Doh -muovailuvahaa ja PlayDoh -leluja. Play-Doh -muovailuvahalla lapset voivat leikkiä tuntikausia. Vanhempana taas on mukava tietää, että Play-Doh -leluilla leikkiminen on turvallista, sillä muovailuvaha on täysin myrkytöntä. Löydät valikoimastamme muovailuvahaa useissa iloisissa väreissä. Lisäksi meillä on runsaasti erilaisia paketteja kuten Play-Doh -safari, jolla lapset voivat päästää mielikuvituksensa valloilleen ja luoda monia villieläimiä. Play Do on usein käytössä myös esikouluissa ja oppimisvälineenä. Muovailuvaha sopii kaikille yli 3-vuotiaille lapsille ja kukin luo omien kykyjensä mukaan. Tilaa Play-Doh netistä Lekmer.fi -verkkokaupastamme. Löydät laajasta Play-Doh -valikoimastamme runsaasti inspiroivia värejä. Löydät meiltä lisäksi Play-Doh -lisätarvikkeita kuten esimerkiksi leikkureita ja muotteja. Näiden avulla lapset voivat tehdä mitä mielikuvituksellisimpia luomuksia kuten piirakoita, jätskiä, linnoja, pitsoja ja tunnettuja Star Wars- tai My Little Pony -hahmoja. Play Doh -muovailuvahan juuret ovat Yhdysvalloissa, missä sitä alettiin markkinoida Cincinnatin kouluissa 1950-luvulla. Jo 1930-luvulla muovailuvahan edeltäjää käytettiin seinien puhdistuksessa. Vuonna 2003 Play-Doh oli mukana luettelossa, jossa listattiin vuosisadan leluja. Muovailuvahalla leikkivät lapset kehittävät hienomotoriikkaansa ja oppivat tekemään yhteistyötä leikkiessään tekemillään muovailuvahaluomuksilla roolileikkejä ystäviensä kanssa. Play-Doh’lla on helppoa olla luova, sillä muovailuvaha kutsuu iloon ja uteliaisuuteen, ja kaikki ihanat värit inspiroivat lasta omaan luomiseen. Lekmer.fi tarjoaa laajan valikoiman Hasbron suosittua muovailuvahaa ja paketteja pullollaan erilaisia lisätarvikkeita.