Lekmer logo

LEGO Star Wars, 75126, Microfighter Villain craft

0 (0) Arvostele
LEGO Star Wars, 75126, Microfighter Villain craft LEGO Star Wars, 75126, Microfighter Villain craft
€ 12,90
(Ovh. € 12,90)
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa
Löytyy varastosta
Visa butikslager

Tuotetta ei voi yhdistää mahdollisen alennuskoodin tai etusetelin kanssa kassasivulla.

Kiidä kaukaisten planeettojen halki First Orderin mikrolumikiiturilla! Kiidä vastarinnan alueelle First Orderin lumikiiturilla. Pane First Orderin lumisotilas ohjaamon, käynnistä moottorit ja valmistaudu ampumaan. Tämä nopea mikro... Näytä tuotekuvaus

Kiidä kaukaisten planeettojen halki First Orderin mikrolumikiiturilla! Kiidä vastarinnan alueelle First Orderin lumikiiturilla. Pane First Orderin lumisotilas ohjaamon, käynnistä moottorit ja valmistaudu ampumaan. Tämä nopea mikrohävittäjä on valmis taisteluun!

Osia yhteensä: 91
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

Kiidä kaukaisten planeettojen halki First Orderin mikrolumikiiturilla! Kiidä vastarinnan alueelle First Orderin lumikiiturilla. Pane First Orderin lumisotilas ohjaamon, käynnistä moottorit ja valmistaudu ampumaan. Tämä nopea mikrohävittäjä on valmis taisteluun!

Osia yhteensä: 91

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
LEGO Star Wars

Artikkelinumero:
75126

Tags:
Rakennuspalikat, 6-12 v., 10-20

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

LEGO Star Wars Näytä kaikki tuotteet

Jos etsit uusia leluja tai haluat hyviä lahjavinkkejä lapsille, Star Wars -lelut ovat täydellinen valinta! George Lucasin Tähtien sota -elokuvaan, tai englanniksi Star Wars, perustuen LEGO on luonut lelusarjan, josta löydät mm. suositun ja tunnetun Luke Skywalkerin, Darth Vaderin sekä Han Solon. Löydät tästä sarjasta laajan valikoiman erilaisia tuotteita, joita kaikki lapset rakastavat! Osta LEGO Star Wars -sarjan leluja, joiden joukosta löydät erilaisia hahmoja, rakennussarjoja ja avaruusaluksia kuten LEGO Star Wars Ship -aluksen tai Star Wars Imperial Shuttlen. Saatavilla on lisäksi monia yhteensopivia, mahtavia vaatteita Star Wars -painatuksella niille, jotka todellakin pitävät tästä aiheesta, esim. LEGO Star Wars -pyjamia, LEGO Star Wars -paitoja ja LEGO Star Wars -collegepaitoja. Kirjoista pitäville lapsille on tarjolla jopa kirja, joka käsittelee Yodaa ja sopii 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Viimeistele sijoittamalla Yodaa esittävä pöytälamppu yöpöydällesi täydellisen Star Wars -fiiliksen aikaansaamiseksi. Valikoi ja valitse omasi näistä suosituista tuotteista, joista niin monet lapset pitävät. Lekmer.fi tarjoaa laajan tuotevalikoiman tanskalaiselta LEGO-tuotemerkiltä, joka on perustettu vuonna 1949. Etsi LEGO Star Wars netistä ja klikkaa haluamasi tuotteet yksinkertaisesti kotiin. Lapsesi tulee rakastamaan LEGO-rakennussarjaansa, sillä se sopii niin moneen eri ikään. Seuraa pakkauksen mukana toimitettavaa pedagogista kuvausta ja kuvia tai käytä mielikuvitustasi ja luovuuttasi rakentaaksesi jotain ihan muuta! Nämä LEGOn rakennussarjoihin liittyvät loputtomat valintamahdollisuudet houkuttelevat lapsen leikkiin ja stimuloivat aivoja. Lisäksi nämä lelut kestävät käytössä todella pitkään, sillä ne on valmistettu kestävästä, myrkyttömästä muovista - eivätkä siis ole ”kertakäyttötuotteita”. LEGOn toinen hyöty on se, että voit yhdistellä eri teemojen rakennussarjoja tai pitäytyä yhdessä teemassa ja parantaa samalla lapsen mahdollisuuksia luoda oman mielensä mukaan.