Lekmer logo

BRIO, Builder Creative Set

0 (0) Arvostele
BRIO, Builder Creative Set BRIO, Builder Creative Set
€ 84,90
(Ovh. € 92,90)

Voit seurata tilannetta täyttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kohtaan. Saat meiltä sähköpostiisi viestin heti kun tuotetta voi taas tilata.

Väliaikaisesti loppu.
Visa butikslager

Talo, raketti vai kenties robotti? Mitä sinä haluat rakentaa? BRIOn Builder Creative Set sisältää runsaasti erilaisia osia ja työkalut mitä ihmeellisimpien rakennelmien rakentamiseen. 3-vuotiaasta alkaen. Pakkauksen koko: 56 x 40 ... Näytä tuotekuvaus

Talo, raketti vai kenties robotti? Mitä sinä haluat rakentaa? BRIOn Builder Creative Set sisältää runsaasti erilaisia osia ja työkalut mitä ihmeellisimpien rakennelmien rakentamiseen. 3-vuotiaasta alkaen.

Pakkauksen koko: 56 x 40 x 9,2 cm
Osia yhteensä: 270
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Tuotteen kuvaus

Talo, raketti vai kenties robotti? Mitä sinä haluat rakentaa? BRIOn Builder Creative Set sisältää runsaasti erilaisia osia ja työkalut mitä ihmeellisimpien rakennelmien rakentamiseen. 3-vuotiaasta alkaen.

Pakkauksen koko: 56 x 40 x 9,2 cm
Osia yhteensä: 270

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Brio

Artikkelinumero:
8066194-0000

Tags:
Rakennussarjat, 3-10 v., 70-100

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Brio Näytä kaikki tuotteet

Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät ruotsalaisen BRIOn vauvantuotteet, kuten lastenvaunut, rattaat, turvakaukalot ja muut vauvantarvikkeet. Lasten- ja vauvantarvikkeiden lisäksi saat meiltä myös BRIOn suositut ja pedagogiset lelut - junaradat, taaperokärryt, nukenvaunut, vetolelut, leikkikeittiöt ja keittiötarvikkeet sekä klassiset puulelut, jotka toimivat myös viehättävinä sisustuselementteinä lastenhuoneessa. Valikoimassamme on runsaasti BRIO-leluja, jotka avaavat lapselle ainutlaatuisen leikkimaailman ja laittavat mielikuvituksen käyntiin; suosittu puujunarata, Builder-rakennusjärjestelmä, kotileikkeihin sopivat lelut sekä ikoniset leluklassikot perheen pienimmille.

Meiltä löydät perinteiset BRIO-leikkihellat monen värisenä ja mallisena, herttaisen puumäyräkoiran eri versiot sekä eri aisteja kehittävät puuha- ja aktiviteettilelut. Lelut herättävät nostalgiaa ja korkean laatunsa ansiosta ne jatkavat elinkaartaan sukupolvesta toiseen.

130-vuotiaalla BRIOlla kaikki alkaa leikistä. Yrityksen ajattelutavan mukaan lapset ovat luovan leikkimisen mestareita, ja BRIOn tavoitteena on tukea leikkiä turvallisella ja kehittävällä tavalla. Näe lasten silmiin syttyvä ilo heidän leikkiessään BRIO-leluilla ja inspiroidu itsekin Lekmerillä!