Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä
Lekmer logo

Kotileikit

Lapset leikkivät mielellään ”oikeilla” tavaroilla. Seurattuaan silmä kovana aikuisten puuhia – kotitöitä ja ruoanlaittoa - hekin haluavat olla mukana auttamassa. Kalliin pölynimurin antaminen lasten leikkeihin ei välttämättä ole hyvä ajatus. Joten miksi et hankkisi lapsille omaa!

Meiltä löydät suuren valikoiman erilaisia, aidonnäköisiä kodinkoneita ja kodin tarvikkeita.

Aidonnäköiset keittiötarvikkeet

Lautaset, lasit, aterimet ja muut astiat ovat itsestäänselvyys keittiössä. Harjoittelemalla kokkailua, pöydän kattausta ja syömistä leikin kautta lapsi oppii osallistumaan kotitöihin ja hallitsee hyvät pöytätavat.

Astioiden lisäksi tarvitaan tietenkin ruokaa. Meiltä löydät monenlaiset ruokatarvikkeet sitruunoista ja banaaneista tomaatteihin, maissintähkiin ja paprikoihin. Suuri valikoima aidonnäköisiä ruokatarvikkeita, joilla on kiva leikkiä.

Hauskat tylsät hommat

Kukapa ilahtuisi siivousmopin, lakaisuharjan tai silitysraudan näkemisestä? Nämä yhdistetään harvemmin mihinkään hauskaan. Lapsen näkökulmasta asia on toisin. Meiltä löydät monenlaiset siivoustarvikkeet kodin pikku apulaisille.

Lisäksi valikoimassamme on työkalupakkeja, kameroita, kiikareita, puhelimia ja paljon muuta ”melkein oikeaa”. Tutustu laajaan valikoimaamme aidonnäköisiä leluja kotileikkiin ja löydä täydellinen lahja!

178 tuotetta
178 tuotetta