Lelut

Lempilelulla leikkiessä ei lapsen mielikuvituksella ole rajoja! Lekmerin laajasta valikoimasta löydät sopivat lelut kaikenikäisille lapsille. Meiltä saat niin purulelut, pehmoeläimet ja rakennuspalikat kuin askartelu- ja puuhatarvikkeet, pelit ja ulkolelut. Vältä lelukauppojen ruuhkat ja tee ostoksesi kätevästi verkkokaupassa!
Sivu 1 / 101

Leluja netissä - Osta hyviä ja edullisia leluja netissä

Lekmerin verkkokaupassa on Pohjoismaiden kenties suurin leluvalikoima. Tee tilauksesi kätevästi netissä ja tilaamasi tuotteet toimitetaan sinulle nopeasti ja varmasti. Säästyt lelukaupoissa juoksemiselta, mikä varsinkin joulun alla saattaa olla vähemmän miellyttävä kokemus. Saat myös lelut suoraan kotiisi kuljetettuna.

Käytä hyväksesi tarjouksemme ja löydä laadukkaat lelut edulliseen hintaan. Meiltä löydät markkinoiden suurimpien lelunvalmistajien tuotteet, mm. Brio, LEGO, Micki jne. Pystymme kuitenkin pitämään hinnat alhaisina, kiitos yksinkertaisen logistiikan ja sen, ettei meillä ole tarvetta pitää fyysistä myymälää.

Meiltä löydät toivelahjat lapsille, lapsenlapsille, sukulaisille ja ystäville. Valikoimassamme on leluja kaikenikäisille lapsille – aina vauvan puruleluista ja pehmoeläimistä peleihin ja ulkoleluihin.

Tutustu eri leluryhmiin löytääksesi etsimäsi. Jos et vielä tiedä mitä etsit, hyödynnä alla olevat vinkit täydellisen lahjan löytämiseksi.

Leluja verkossa – suosituimmat lelut

LEGO: LEGO on aina yhtä ajankohtainen ja sopii kaikille. Luovuutta ja kekseliäisyyttä ruokkiva lelu, joka tarjoaa rajattomat mahdollisuudet monenlaiseen rakentamiseen. LEGOa arvostavat myös vanhemmat, ja se sopii kaikenikäisille leikkijöille. Aloita suurikokoisilla DUPLO-palikoilla ja etene pikku hiljaa yhä haastavampiin rakennusprojekteihin. Lisää LEGOsta

Leikkiautot ja muut menopelit: Myös leikkiautot sopivat monenikäisille lapsille. Lapsen ensimmäiseksi autoksi sopii mainiosti yksinkertainen muoviauto, ja myöhemmin lapset ihastuvat kitkamoottorilla varusteltuihin menopeleihin, jotka ampaisevat matkaan kun niitä vedetään lattialla taaksepäin. Radio-ohjattavat autot on tarkoitettu hieman vanhemmille lapsille, eikä niillä leikkimiselle ole yläikärajaa! Meiltä löydät kaikentyyppiset ajoneuvot sekä lisätarvikkeet, kuten leikkimatot, parkkitalot ja autotallit. Lisää leikkiautoista ja muista menopeleistä

Nuket: Oman nuken saaminen on tärkeä hetki lapsen elämässä. Vihdoinkin oma nukkevauva, jota helliä ja hoivata. Meiltä löydät kaikentyyppiset nuket yksinkertaisista kangasnukeista silmänsä sulkeviin, itkeviin ja jopa käveleviin nukkeihin. Vanhemmille lapsille löydät omat upeat muotinuket ja keräilynuket. Lisää nukeista

Pelit: Pelin ääreen kerääntyminen on perheen yhteistä puuhaa, ja pelaaminen on paitsi viihdyttävää, myös tapa oppia uusia asioita. Peleistä lapsi oppii värejä ja muotoja, tutustuu hauskalla tavalla lukemiseen ja laskemiseen ja oppii kilpailemaan reilusti ja rennosti. Pelivalikoimamme kattaa valtavan määrän pelejä aina pienten lasten peleistä nuorten ja aikuisten peleihin asti. Lisää peleistä

Tilaa kaikki lelut verkkokaupastamme

Tässä vain muutamia esimerkkejä valtavasta leluvalikoimastamme. Tutustu rauhassa koko valikoimaan ja löydä täydellinen lahja.

Mainittujen leluryhmien lisäksi löydät meiltä suuren valikoiman kirjoja ja DVD-elokuvia, rakennussarjoja ja palikoita, nukkekoteja ja nukkekodin tarvikkeita, palapelejä ja taikurivälineitä. Meiltä tilaat myös monenlaiset soittimet, aidonnäköiset lelut kuten minikeittiöt ja työkalupakit sekä kaikenlaiset piirtämiseen, maalaamiseen ja askarteluun liittyvät tuotteet.

Tutustu siis rauhassa verkkokauppamme valikoimaan ja tilaa tuotteet edulliseen hintaan. Leluostoksille kätevästi ilman ruuhkia ja jonotusta!