Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä
Lekmer logo

Pelit ja palapelit

Pelien parissa viihtyvät kaikki – niin pienet kuin suuret. Pelin ääreen on mukava kokoontua koko perheen voimin ja viettää hauskoja hetkiä leikkimielisen kilvoittelun merkeissä. Pelit myös kehittävät erilaisia taitoja ja opettavat lapsille uusia asioita. Pelien kautta pienet lapset tutustuvat muotoihin, väreihin, kirjaimiin ja numeroihin ja isommat lapset oppivat uusia käsitteitä pelin sääntöjen kautta.

Meiltä löydät pelit kaikenikäisille lapsille. Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja löydä omat suosikkisi. Parhaimmillaan pelikokemuksesta nauttii koko perhe.

Alla joitakin esimerkkejä laajasta pelivalikoimastamme.

Koko perheen pelit ja seurapelit

Tästä ryhmästä löydät niin tutuiksi tulleet klassikot kuin uudet suosikit. Valikoimaamme kuuluvat kaikkien tuntemat Alfapet, Monopoly ja Trivial Pursuit sekä huippujännä Star Wars ja riemastuttavan hauska Twister.

Kokeile myös muita ajattomia lautapelejämme, jotka keräävät ympärilleen yhä uusia pelaamisen ystäviä.

Lastenpelit

Pienemmille lapsille valikoimassamme on monta hauskaa ja oppimista tukevaa peliä. Meiltä löydät suosittuihin elokuviin ja tv-sarjoihin perustuvat pelit, mm. Autot, Hello Kitty, Smurffit ja paljon muuta. Tutustu myös ”leiki ja opi” -peleihin, jotka tutustuttavat lapsen kirjainten ja numeroiden maailmaan.

Valikoimastamme löydät jokaiselle jotakin, aina perinteisestä Hiirenloukusta supersuosittuun Angry Birdsiin.

Muut pelit

Tässä vain muutamia esimerkkejä koko valikoimastamme. Meiltä löydät kaikki pelit lautapeleistä, korttipeleistä ja muistipeleistä ulkopeleihin ja näppäränkokoisiin matkapeleihin.

Palapelit

Parhaat lelut ovat sellaisia, joihin ei koskaan kyllästy. Palapelit kuuluvat ehdottomasti tähän ryhmään. Palapelin kokoaminen on kehittävä ja kiehtova elämys niin kuusipalaista ensipalapeliään tekevälle taaperolle kuin 300 palan haastetta yrittävälle juniorillekin, puhumattakaan 3 000 palan parissa tuskailevista aikuisista!

Palapelejä on kiva koota koko perheen voimin ja usein lapset saavat aikuisia nopeammin palat paikoilleen.

Pienten lasten palapelit

Pienten lasten huomio kiinnittyy usein muotoihin, väreihin ja tuttuihin hahmoihin. Perheen pienimmille sopivatkin helpot nuppipalapelit, joissa seikkailevat tutut hahmot, kuten Nalle Puh, Bamse tai Peppi. Saatuaan palat oikeille paikoilleen lapsi haluaa selvittää haasteen yhä uudestaan.

Hieman isommille lapsille voi kokeilla astetta vaikeampia palapelejä, joissa on enemmän paloja ja monimutkaisempia muotoja. Nuppipalapeleistä siirrytään oikeisiin palapeleihin, ja suosittuja kuva-aiheita 4-5-vuotiaille ovat mm. Toy Story, Cars, Hello Kitty, Prinsessat, Star Wars jne.

Kokeile myös ainutlaatuisia 3D-palapelejä. Ne kootaan tavallisten palapelien tapaan mutta lopputuloksena on upea pallo!

Vanhemmille lapsille ja aikuisille tarkoitetut palapelit

Kuten sanottu, palapeleihin ei koskaan kyllästy. Isommat lapset haluavat jo hieman enemmän haastetta, vaikkapa 3 000 palan muodossa!

Meiltä löydät suuren valikoiman isommille lapsille sekä aikuisille tarkoitettuja palapelejä mm. alan klassikolta Ravensburgerilta. Kuva-aiheina näissä on maailmankuuluja taideteoksia, kaupunkinäkymiä tai haasteellisia maisemakuvia, joissa on paljon taivasta tai vettä.

Näistä alkaa todellinen haaste!

112 tuotetta
112 tuotetta