Lekmer logo

Melissa & Doug, Floor Puzzle, Land of Dinosaurs, 48 Pieces

5 (1) Arvostele
Melissa & Doug, Floor Puzzle, Land of Dinosaurs, 48 Pieces Melissa & Doug, Floor Puzzle, Land of Dinosaurs, 48 Pieces
€ 13,90
(Ovh. € 19,90)
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa
Löytyy varastosta
Visa butikslager

Melissa & Dougin iloisenvärinen dinosauruspalapeli. Paksussa lattiapalapelissa on upea dinosauruskuva ja easy clean -pinta, jonka voi yksinkertaisesti pyyhkiä puhtaaksi. Palojen määrä: 48 Koko: 45 x 121 cm... Näytä tuotekuvaus

Melissa & Dougin iloisenvärinen dinosauruspalapeli. Paksussa lattiapalapelissa on upea dinosauruskuva ja easy clean -pinta, jonka voi yksinkertaisesti pyyhkiä puhtaaksi.

Palojen määrä: 48
Koko: 45 x 121 cm
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

Melissa & Dougin iloisenvärinen dinosauruspalapeli. Paksussa lattiapalapelissa on upea dinosauruskuva ja easy clean -pinta, jonka voi yksinkertaisesti pyyhkiä puhtaaksi.

Palojen määrä: 48
Koko: 45 x 121 cm

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Melissa & Doug

Artikkelinumero:
8013184-0000

Tags:
Lasten palapelit, 3-7 v., 10-20

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Melissa & Doug, Floor Puzzle, Land of Dinosaurs, 48 Pieces

Arvostelu josta oli eniten apua

 • Lekmer-asiakas
  5
  0 henkilöt oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi
  Paras palapeli ikinä

  Minulta oli mennyt ohi, että kyseessä oli 1,27 m x 45 cm kokoinen jättipalalpeli. Yllätys ja naurut olivat melkoiset, kun paketin avasimme. :D Pelistä tuli heti ykkössuosikki. Kestävät palat, hyvän kokoiset. Hyvän värinen.

  Asiaton arvostelu? Ilmoita!

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Melissa & Doug Näytä kaikki tuotteet

Melissa & Doug on tunnettu ainutlaatuisesta konseptistaan, joka on tehnyt yrityksestä suuren kautta maailman. Lekmer.fi on ylpeä Melissa & Doug -jälleenmyyjä tarjoten sekä Melissa & Doug -leluja että -asuja lapsille, jotka haluavat monipuolista ja opettavaista viihdykettä - ja vanhemmille, jotka eivät halua kadottaa leikkisää puoltaan. Useiden erimuotoisten ja -kokoisten lelujen joukosta löytyy jotain kaikenikäisille lapsille. Ensimmäinen Melissa & Dougin markkinoille tuoma lelu oli palapeli, joka osoittautui myöhemmin vain ensimmäiseksi lukuisista erilaisista puuleluista, jotka juuri tekevät yrityksestä niin suositun. Mutta ei siinä kaikki, vaan lelujen ja pehmoeläinten lisäksi valikoimasta löytyvät kaikki mahdolliset naamiaispuvut, jotka vaan saattavat juolahtaakaan lasten mieliin, jotta sinä ja lapsesi voisitte leikkiä yhdessä ja tehdä arjesta hieman hauskempaa. Melissa & Doug ovat itse mm. testanneet tuotteidensa onnistumisen omalla kuudella lapsellaan, mikä on antanut heille arvokasta palautetta ja lisäinnoitusta luoda yhä uusia omaperäisiä, jännittäviä tapoja antaa lasten olla lapsia ja jakaa tämä ilo vanhempiensakin kanssa. Käsinukeillaan, peleillään ja askartelutuotteillaan Melissa & Doug varmistavat, että valikoimasta todellakin löytyy jotain, josta jokainen lapsi pitää. Melissa ja Doug perustivat heidän omia nimiään kantavan leluyrityksen 1980-luvun lopussa Dougin vanhempien autotallista käsin ja sittemmin yritys on vain kasvanut. Palapeleistä ja leluista moneen muuhun tuotteeseen, Melissa & Dougilla on tänä päivänä yli 2000 tuotetta valikoimassaan. Lekmer.fi -verkkokaupassa on tarjolla Melissa & Doug -puuleluja jokaisessa mahdollisessa muodossa, koossa ja mallissa, jotta juuri sinun lapsesi löytäisi jotain kivaa. Jos tarkoituksenasi on ostaa naamiaispuku netistä, myös niitä on valikoimassa riippumatta siitä, mistä lapsesi pitää. Melissa & Doug ymmärtää, että leikki ei ole pelkkää hauskanpitoa, vaan myös oppimista ja kehittymistä varten. Lapset haluavat kasvaa ja oppia uusia asioita ja siksi Melissa & Doug panostavat leluihin, jotka antavat lasten leikkiä ja ajatella vapaasti samalla, kun heillä on todella hauskaa.