Lekmer logo

Stiga, Sukset, Snow Fling set, 110 cm

1 (1) Arvostele
Stiga, Sukset, Snow Fling set, 110 cm Stiga, Sukset, Snow Fling set, 110 cm
€ 39,90
(Ovh. € 52,90)
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa
Löytyy varastosta
Visa butikslager

Stigan Snow Fling -suksisetti, jossa murtomaasukset sekä sauvat. Suksia ei tarvitse voidella ja ne on varustettu tukevilla siteillä, jotka ovat säädettävissä kokoihin 28-36. Sauvapituus: 85 cm Suksipituus: 110 cm... Näytä tuotekuvaus

Stigan Snow Fling -suksisetti, jossa murtomaasukset sekä sauvat. Suksia ei tarvitse voidella ja ne on varustettu tukevilla siteillä, jotka ovat säädettävissä kokoihin 28-36.

Sauvapituus: 85 cm
Suksipituus: 110 cm
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Passar till

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

Stigan Snow Fling -suksisetti, jossa murtomaasukset sekä sauvat. Suksia ei tarvitse voidella ja ne on varustettu tukevilla siteillä, jotka ovat säädettävissä kokoihin 28-36.

Sauvapituus: 85 cm
Suksipituus: 110 cm

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
STIGA

Artikkelinumero:
8067522-0000

Tags:
Sukset & luistimet, 5-10 v., 30-50

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Stiga, Sukset, Snow Fling set, 110 cm

Arvostelu josta oli eniten apua

 • Lekmer-asiakas
  1
  0 henkilöt oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi
  Hyvät sukset

  Kelpaa alottelijalle
  Lähetyksen pakkaus taas oli ihan naurettava. Paremminkin olisi voinut pakata. En tilaa jatkossa jos 95% paketista on ilmaa

  Asiaton arvostelu? Ilmoita!

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

STIGA Näytä kaikki tuotteet

Stigan perusti ruotsalainen Stig Hjelmquist jo vuonna 1934. Urheilun alalla Stiga tunnetaan ennen kaikkea pöytätennispöytien ja -varusteiden valmistajana. Yritys on useasti ollut mukana sponsoroimassa pöytätenniksen maailmanmestaruuskisoja. Pöytätennisvarusteiden lisäksi Stigan tuotevalikoimaan kuuluu erilaiset lasten urheilu- ja harrastusvälineet, kuten rattikelkat, pulkat, lastensukset, minisukset, sählymailat, pöytäjääkiekkopeli Play Off Hockey, pöytätennistarvikkeet sekä monenlaiset urheilutuotteet.

Talvisten aktiviteettien ja lumileikkien saralla Stiga onkin ehdoton kärkinimi. Stigan valikoima käsittää talviurheilun lisäksi myös paljon muuta. Stigalta löydät lapsen ensimmäiseksi pyöräksi soveltuvat potkuttelupyörät, klassiset potkulaudat sekä paljon muuta urheiluun ja leikkiin. Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät laajan valikoiman suksia, potkulautoja, urheilutarvikkeita sekä tietenkin suositun rattikelkan, joka useimmat tuntevatkin yksinkertaisesti Stigana. Tämä klassikkokelkka on tarjonnut lukemattomille lapsille vauhdin hurmaa lumisessa mäessä. Optimaalisen muotoilunsa ansiosta Stigan kelkka on toiminut esikuvana monelle muulle vastaavalle tuotteelle.

Lekmeriltä löydät laajan valikoiman Stigan urheilu- ja harrastustuotteita, varaosat kelkkoihin ja jääkiekkopeleihin sekä paljon muuta vauhdikkaisiin leikkeihin ja urheiluun.