Lekmer logo

Teltat ja tunnelit

Lähtekää koko perheen voimin satuseikkailuun! Nyt niin isot kuin pienetkin pääsevät kokeilemaan leirielämää pihalla tai kotona. Koska lasten telttoja on iso valikoima, ei tarvitse olla kokenutkaan karavaanari onnistuakseen, vaan nykyään teltan pystyttäminen on helppoa jokaiselle. Meiltä löydät kaikenlaisia vaihtoehtoja, niin satuhetkien tunnelmallisia Tipi-telttoja kuin hauskoja leikkitunneleitakin.

Harvat asiat ovat yhtä antoisia kuin yhteisten haasteiden ottaminen. Mikä olisikaan hauskempaa puuhaa kuin teltan pystyttäminen puutarhaan ja yhdessä grillaaminen illemmalla? Lekmer.fi-verkkokaupasta on helppo ostaa lasten telttoja pihalle tai yksinkertaisia leikkitelttoja lasten omiin seikkailuihin. Valitse useiden eri kokojen ja kuviointien välillä, esimerkkinä Peppi Pitkätossu -teltta, joka muistuttaa Huvikumpua. Jos kuitenkin haluatte pysyä sisätiloissa, mutta silti saada leikkiin jotain erityistä, suosittelemme lämpimästi leikkitunnelia, joka on turvallinen, mutta samalla myös hauska ryömimispaikka. Mitä sitten päätättekin puuhailla lasten kanssa, toivomme, että löydätte meiltä sopivat tuotteet.

Lekmer.fi haluaa varmistaa, että yhdessäolo ja hauskanpito jatkuvat. Helppo tapa pistää leikki käyntiin ja mielikuvitus laukkaamaan on yöpyä teltassa. Yhtäkkiä ympärillä onkin aivan erilaista kuin omassa sängyssä, vaikka telttailu tapahtuisikin sisätiloissa. Meillä on myös laaja valikoima jännittäviä telttoja, jotka ovat linnoja, intiaanimajoja tai muuten hauskan muotoisia. Saatavilla on useita kokoja ja toimintoja eri-ikäisille lapsille. Meiltä saat esimerkiksi värikkäät leikkiteltat, joissa lasten leikit sujuvat leppoisasti ja tyylillä.

Ystävien seurassa telttailu on hauskaa. Aloita seikkailu tutustumalla Lekmer.fi-verkkokaupan valikoimaan. Meiltä löydät paljon laadukkaita ja edullisia lasten telttoja netistä - tervetuloa osoitteeseen Lekmer.fi.

23 tuotetta
23 tuotetta