Lekmer logo

iPlay, Leikkiteltta, Ritari

4 (1) Arvostele
iPlay, Leikkiteltta, Ritari iPlay, Leikkiteltta, Ritari
€ 27,90

Hauska ritariaiheinen pop up -teltta sopii monenlaisiin mielikuvituksellisiin leikkeihin. Teltta on helppo pystyttää ja kasata. Koko: 105 x 105 x 125 cm... Näytä tuotekuvaus

Hauska ritariaiheinen pop up -teltta sopii monenlaisiin mielikuvituksellisiin leikkeihin. Teltta on helppo pystyttää ja kasata.
Koko: 105 x 105 x 125 cm
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

Hauska ritariaiheinen pop up -teltta sopii monenlaisiin mielikuvituksellisiin leikkeihin. Teltta on helppo pystyttää ja kasata.
Koko: 105 x 105 x 125 cm

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
iPLAY

Artikkelinumero:
7002578-0000

Tags:
Teltat & tunnelit, 3-7 v., 20-30

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

iPLAY Näytä kaikki tuotteet

Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät valikoiman iPlayn tuotteita. Täältä saat mm. suositut iPlay leikkiteltat ja leikkitunnelit. Jos etsit hauskoja leluja niin ulkokäyttöön kuin sisälle, olet oikeassa paikassa. Lapset ja tietenkin myös aikuiset viihtyvät ulkona - puutarhassa, takapihalla tai puistossa. Hanki puutarhaan hauska leikkiteltta, jolloin lapsella on aivan oma valtakuntansa omassa pihapiirissä. Tai pystytä teltta lastenhuoneeseen, jolloin lapsi voi leikkiä siinä vuoden ympäri. Leikkiteltta on myös mukava piilopaikka ja kodikas maja. Täydennä tyynyillä ja peitoilla ja tuloksena on oma viihtyisä oleskelupaikka leikkiin ja lukemiseen. Kesällä leikkiteltta suojaa lasta auringolta ja on hyvä vaihtoehto auringonvarjolle. Lekmeriltä löydät myös leikkitunnelit, pallot ikiomaan pallomereen sekä erimalliset ja -väriset teltat. Tutustu iPlayn valikoimaan, josta löydät monet hauskat ja viihdyttävät tuotteet. Verkkokaupassa asioiminen on helppoa ja sujuvaa! Vuonna 2002 perustettu iPlay tunnetaan eri puolilla maailmaa hauskoista tuotteistaan, jota ovat mm. suositut leikkiteltat, pop-up-teltat, pallot ja rantateltat.