Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä
Lekmer logo

Hiekka- & vesileikit

Lapset rakastavat vesi- ja hiekkaleikkejä! Uusi hiekkalaatikko saa lapsen taatusti hyppimään innosta, samoin kuin vesileikit kaikissa muodoissaan. Verkkokaupastamme osoitteessa Lekmer.fi löydät lelut ja leikkitarvikkeet hauskoihin, yhteisiin leikkituokioihin.

Suuresta valikoimasta Plaston leluja löydät aina jotain hauskaa. Olipa suunnitelmissasi päivä rannalla tai perinteiset hiekkalaatikkoleikit, meiltä löydät lapiot kaivamiseen, sangot ja ämpärit hiekkalinnan rakentamiseen ja hiekkamuotit kuvioiden tekemiseen. Tuotteet ovat astianpesukoneen kestäviä, joten voit pestä ne helposti ennen sisätiloihin tuomista. Lekmeriltä löydät myös vesi- ja hiekkapöydät eli vesi- ja hiekkaleikkeihin suunnitellut pöydät, joissa erilliset syvennykset vedelle ja hiekalle. Joitakin malleja täydentää aurinkovarjo, joka suojaa lasta ulkoleikeissä auringon voimakkailta säteiltä. Verkkokaupastamme osoitteessa Lekmer.fi tilaat helposti tuotteet riemukkaisiin vesileikkeihin.

Ämpäri ja lapio ovat lyömätön yhdistelmä loisteliaiden hiekkalinnojen ja muiden luomusten toteuttamiseen. Leikki kehittää lapsen luovuutta ja eloisa mielikuvitus on tärkeää lapsen kehitykselle. Verkkokauppamme valikoimasta löydät kestävät muoviset kaivinkoneet hiekkalaatikkoon sekä hauskat leikkipöydät ja muut tarvikkeet riehakkaaseen vesileikkiin kavereiden kesken. Meiltä löydät iloisenväriset lelut, jotka innostavat lasta luovaan leikkiin. Ja kuka tietää, ehkä hiekkalaatikkoleikit saavat pienen rakentajan unelmoimaan arkkitehdin tai kaivinkoneen kuljettajan ammatista! Joka tapauksessa leikki luo vahvoja lapsuusmuistoja.

Lekmer.fi tarjoaa turvallisia verkko-ostoksia sekä kaikki lelut ja tarvikkeet riemukkaisiin vesileikkeihin. Istahda rauhassa tietokoneen ääreen ja tutustu valikoimaan yhdessä perheesi kanssa.

23 tuotetta
23 tuotetta