Lekmer logo

Nerf, N'strike, Elite Dart Refill, 12 kpl

0 (0) Arvostele
Nerf, N'strike, Elite Dart Refill, 12 kpl Nerf, N'strike, Elite Dart Refill, 12 kpl
€ 11,90
(Ovh. € 11,90)
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa
Löytyy varastosta
Visa butikslager

Nerf 12 Elite Firestrike -nuolta. Sopivat kaikkiin N*Strike Elite-aseisiin ja useimpiin muihin N-Strike-aseisiin. Pakkaus sisältää 12 Elite Firestrike -nuolta.... Näytä tuotekuvaus

Nerf 12 Elite Firestrike -nuolta. Sopivat kaikkiin N*Strike Elite-aseisiin ja useimpiin muihin N-Strike-aseisiin. Pakkaus sisältää 12 Elite Firestrike -nuolta.
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

Nerf 12 Elite Firestrike -nuolta. Sopivat kaikkiin N*Strike Elite-aseisiin ja useimpiin muihin N-Strike-aseisiin. Pakkaus sisältää 12 Elite Firestrike -nuolta.

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Nerf

Artikkelinumero:
8008341-0000

Tags:
Toimintaleikit, 8-12 v., 10-20

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Nerf Näytä kaikki tuotteet

Onko sinulla lapsia, jotka rakastavat haastavia ja jännittäviä leikkejä? Nerfin kivääri antaa leikille jännittävän silauksen. Nerf luo kiväärejä esittäviä leluja, joiden design on sekä värikäs että leikkisä. Osta Nerfin hauskoja leluja vanhemmille lapsille ja katso, kuinka he juoksevat ympäriinsä yrittäen osua toisiinsa. Nerf-tuotemerkki valmistaa sellaisia tuotteita kuin Nerf N-strike Elite Centurion Blaster, Nerf Strike ja suosittu Nerf Modulus, jotka sopivat täydellisesti lämpimien päivien ulkoleikkeihin. Leluissa on järjestelmä, joka ampuu pehmeitä vaahtokumiammuksia kivääreistä tai pistooleista. Tuotemerkki valmistaa myös Nerf Elite Strike- ja Nerf Thunderbow -aseita, jotka on suunniteltu jousiksi, ja muitakin leluja kuten vesipistooleita. Yrityksen supersoaker ja Nerf-vesipistooli viilentävät lapsen leikkien välissä. Vaikka muovista valmistetut lelut toimivatkin erinomaisesti ulkokäytössä, ne on suunniteltu niin, että niillä voi leikkiä myös sisätiloissa. Aseiden pehmeät vaahtokumiammukset eivät vahingoita huonekaluja tai televisiota. Lekmer.fi on kuitenkin sitä mieltä, että on parempi katsoa kuin katua ja suosittelee käyttämään suojalaseja Nerf Automatic -aseella tai muilla tämän suositun merkin jännittävillä leluilla leikittäessä. Legendaarinen Parker Brothers loi Nerf-tuotemerkin 1960-luvun lopussa. Parker Brothers on valmistanut joitakin kaikkien aikojen suosituimmista peleistä, mm. Cluedo- ja Risk-pelit. Nerf-tuotenimellä veljekset ovat suunnitelleet sisäkäyttöön tarkoitettuja lasten kiväärejä ja pistooleja jo vuosien ajan ja keksineet lukuisia suosittuja leluja, jotka ovat edelleen menestystuotteita kautta maailman. Nerfin pistooleille on luonteenomaista leikkisä muovikuori ja vaahtokumiammukset, joiden ansiosta leikkiminen voi olla sekä intensiivistä että turvallista. Meiltä Lekmer.fi -verkkokaupasta löydät pitkän rivin hauskoja leluja Nerfiltä ja muilta suurilta leluvalmistajilta. Surffaa nettiin ja tilaa suoraan kotiisi lelut, jotka sopivat täydellisesti niin kesäleikkeihin kuin lahjoiksikin.